به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، سعید کسرایینیا، امروز 27 خرداد، در کارگروه فرهنگی اجتماعی شورای پیشگیری از وقوع جرم استان خراسان جنوبی، با موضوع بررسی اثر احتمالی توسعه اینترنت پرسرعت روستایی در گسترش آسیبهای اجتماعی با اشاره به رونمایی از برنامه پنج ساله سازمان فضای مجازی سراج در استان افزود: این برنامه برای شامل برنامههای هدفمند و برگرفته از برنامه پنجم و ششم توسعه و توصیه بزرگان است و در آن 15 راهبرد محتوایی، 22 راهبرد عملیاتی، 10 راهبرد ویژه بیانیه گام دوم انقلاب و 18 سرفصل کمی دارد.
وی افزود: تلاش شده در برنامه پنج ساله سازمان سراج استان به سه اصل محتوا محوری در فضای مجازی، سواد فضای مجازی و گسترش شبکه نیروهای انقلابی و مومن توجه شود.
مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه فضای مجازی در استان در حوزه تولید محتوای خوب ضعف دارد، تصریح کرد: لازم است سواد فضای مجازی نیز در استان ارتقاء یابد.
کسرایی نیا با بیان اینکه دفاتر شهرستانی سازمان سراج در سال جاری شکل گرفتند، افزود: شبکه فعالیتی سازمان سراج در حال توسعه است.
وی با تاکید بر نظارت بر جوانان و نوجوانان در فضای مجازی، اظهار کرد: اگر درست برنامهریزی کرده و فضای واقعی را با فضای مجازی همراه کنیم، میتوانیم اثرگذار باشیم.
مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: برای اینکه در این حوزه اثرگذار و موفق عمل کنیم، لازم است شبکه فعالان فضای مجازی شکل بگیرد و برای آن کار تعریف کنیم.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , فضای مجازی , سازمان فضای مجازی سراج