محمد بشیریزاده روز دوشنبه در بازدید از اجرای پروژه بیابان زدایی منابع طبیعی شهرستان افزود: توسعه بیابان زایی و افزایش آن نسبت به سال های گذشته تهدید جدی برای محیط زیست است.
وی عنوان کرد: اگر اقدام مقابله کننده با پدیده بیابان زایی صورت نگیرد، آثار زیان بار این پدیده به تدریج آشکارتر و مشخص تر خواهد شد.
بشیریزاده با بیان اینکه ۷۵ هزار و ۴۴۳ هکتار از مساحت شهرستان از اراضی بیابانی تشکیل شده است، اضافه کرد: ۳۰۸ هزار و ۴۲۰ هکتار مساحت درمیان شامل مراتع فقیر با اقلیم بیابانی است.
وی بزرگترین کانون فرسایش بادی شهرستان را طبس مسینا با ۲۴ هزار و ۹۹۷ هکتار وسعت ذکر کرد که سالانه خسارت زیادی به زیرساخت ها و منابع زیستی منطقه وارد می کند.
مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری درمیان هم در این بازدید گفت: از محل اعتبارات سال گذشته ۳۵ هکتار نهال کاری و ۴۰ هکتار احداث هلالی آبگیر و بذر پاشی با اعتبار ۶۲ میلیون تومان در مراتع شهرستان انجام شده است.
امان الله مرادی با بیان اینکه از سال ۱۳۸۴ اقدامات مختلف بیابان زدایی در کانون فرسایش بادی طبس مسینا شهرستان آغاز شده است، افزود: حفظ، احیا و مدیریت منابع طبیعی در گرو مشارکت مردم است و جوامع محلی و مردم نقش و جایگاه بسزایی در فرآیند مدیریت منابع طبیعی دارند.
وی اظهار داشت: تاکنون در مراتع شهرستان یک هزار و ۵۰۰ هکتار عملیات نهال کاری و یک هزار و ۵۰۰ هکتار عملیات هلالی آبگیر و بذر پاشی انجام شده است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بیابانزایی , بیابانزدایی