کارشناس مسائل سیاسی:
هر جا «مقاومت» کردیم دشمن عقبنشینی کرد/ دوگانه «یا جنگ یا مذاکره» دروغین است
27 خرداد 1398 ساعت 18:37
کارشناس مسائل سیاسی گفت: تجربه مقاومت را در طول ۴۰ سال گذشته داریم و شاهد هستیم که هر کجا ایستادگی و مقابله بوده دشمن عقبنشینی کرده و عقبنشینی و خوشبینی ما به دشمن باعث پیشروی دشمن شده است.
به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از فارس، محمدعلی ذاکریان اظهار داشت: در دولت قبلی آمریکا یک تفکر نسبت به برجام وجود داشت و علیرغم اینکه ایران امتیازات زیادی را در این معاهده پرداخت کرد اما باز دولت ترامپ نگاه متفاوتی نسبت به دولت قبلی آمریکا در این موضوع از خود نشان داد.
وی افزود: بعد از روی کار آمدن ترامپ، هاله دوگانگی ایجاد شد و وی خواست تا امتیازات بیشتری را در برجام بگیرد تا جایگاه خود را محکم کند و فکر میکرد با خروج از برجام، دولتمردان جمهوری اسلامی نیز، امتیاز بیشتری را برای حفظ برجام بپردازند.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری از ابتدا برجام را مشروط دانسته بودند، افزود: ایشان با جدیت و صراحت اعلام کردند که دیگر مذاکرهای در کار نیست.
ذاکریان خاطرنشان کرد: دولت آمریکا بیشترین فشارها را اعمال کرد تا ملت ایران را با ابزار زور و اجبار دوباره پای میز مذاکره بکشاند و دوگانه جنگ یا مذاکره را ایجاد کردند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بهصورت صریح اعلام کردند که آمریکا قدرت جنگ با ایران را ندارد و گزینه جنگ منتفی است و جنگی رخ نخواهد داد.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ایران با دست خالی در هشت سال دفاع مقدس توانست پیروز شود، گفت: آمریکا با عمل به تعهدات خود میتواند حسننیت خود را نشان دهد اما باز هم به افزایش تحریمها روی میآورند.
ذاکریان تصریح کرد: شاهد هستیم که ژاپن بهعنوان کشوری که صدمات و تجربیات تلخی را از آمریکا دارد بهعنوان میانجی توسط آمریکا انتخاب میشود تا با ایران وارد مذاکره شوند.
وی بیان داشت: در دیدار نخستوزیر ژاپن با مقام معظم رهبری؛ صراحت، شجاعت، عزت و افتخاری که رهبر معظم انقلاب برای کشور به ارمغان آوردهاند را شاهد بودیم و ایشان حتی ترامپ را شایسته صحبت ندیدند.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: نقض برجام، صحبت کردن از مذاکره و همزمان افزایش تحریمها تنها نمونههایی از دوگانگی در رفتارهای دولت آمریکا است و همین دوگانگیها باعث متزلزل شدن آمریکا شده است.
ذاکریان باجخواهی، استثمار و استعمار را از اهداف آمریکا دانست و بیان داشت: ملت ما باید هوشیار باشند و نخبگان و مسؤولان باور کنند که آمریکا قابل اعتماد نیست.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه هنوز برخی در داخل، باور دارند که باید با آمریکا کنار بیایند در حالی که آمریکا خود را نمیتواند اداره کند، خاطرنشان کرد: تجربه مقاومت را در طول ۴۰ سال گذشته داریم و شاهد هستیم که هر کجا ایستادگی و مقابله بوده دشمن عقبنشینی کرده و عقبنشینی و خوشبینی ما به دشمن باعث پیشروی دشمن شده است.
کارشناس مسائل سیاسی عنوان داشت: داشتن روحیه مقاومت در برابر تحریمها و تهدیدها ما را به رشد، شکوفایی و بالندگی در عرصههای مختلف میرساند.
ذاکریان با بیان اینکه باید در برابر تهدیدات مقاومت و توانمندیها و استعدادهای داخلی خود را باور کنیم، گفت: داشتن مقاومت باعث شده که در دنیا مطرح و الگو شویم و در سایه این مقاومت در منطقه و خاورمیانه، تأثیرگذار باشیم.
وی یادآور شد: نگرش برخی مسؤولین این است که حتماً باید با غرب ارتباط داشته تا مشکلات حل میشود در حالی که آنچه همیشه ملت ما را سربلند داشته است مسئله مقاومت است.
کارشناس سیاسی عنوان داشت: نظر کارشناسان اقتصادی بر این است که ۳۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور مربوط به تحریمهاست و ۷۰ درصد باقیمانده مربوط به سوءمدیریت و نبودن روحیه جهادی در مسؤولین است.
ذاکریان ادامه داد: اگر مسؤولین دولتی یک ماه زندگی خود را در سطح شهروندان قرار دهند متوجه مسائل مردم میشوند اما سطح زندگی اکثر مسؤولان دولتی بهگونهای است که با زندگی اقشار متوسط و کمتر از متوسط تفاوت زیادی دارد.
وی اضافه کرد: امیدواریم مشکلات با توجه مسؤولین به عرصه تولید و تلاش مردم مرتفع و گامهای مؤثری را در حل مسائل برداریم.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 22839