دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۵۲
نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس:

اجرای طرح های ضربتی برای رفع مشکل کم آبی ضروری است

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید طرح‌های ضربتی برای آبرسانی پایدار به روستاهای خراسان جنوبی به اجرا درآید تا مشکل کم آبی روستاییان در کمترین زمان حل شود.
اجرای طرح های ضربتی برای رفع مشکل کم آبی ضروری است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، نظر افضلی یکشنبه شب در حاشیه نشست شورای توسعه و برنامه ریزی خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران افزود: در شهرستان‌های نهبندان و سربیشه بیش از ۲ هزار روستا داریم که آبرسانی سیار به ۲۰۰ روستا با تانکر انجام می‌شود.
وی عنوان کرد: برای آبرسانی پایدار به روستاهای شهرستان‌های سربیشه و نهبندان مجتمع‌های آبرسانی تعریف شده است که برای تکمیل این مجتمع‌ها به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
افضلی اضافه کرد: آبرسانی سیار به دلیل حجم کم آب و سایر موارد مشکلات زیادی را برای مردم در روستاها ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه مجتمع آبرسانی خوشاب سربیشه برای آبرسانی پایدار به ۲۵ روستا در نوار مرز در دست اجرا است، اضافه کرد: در زمینه اجرای این مجتمع هشت میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و ۱۰ میلیارد تومان دیگر برای اتمام این طرح نیاز داریم.
نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی افزود: آبرسانی به روستاهای مشروکی و خوشاب تا هفته دولت امسال از محل این مجتمع انجام می‌شود.
افضلی بیان کرد: همچنین ۳۰ درصد شبکه‌های توزیع آب در شهرستان‌های نهبندان و سربیشه فرسوده و نیازمند بازسازی است که با بهسازی و بازسازی این شبکه‌های می‌توان از هدررفت میزان قابل توجهی از آب جلوگیری کرد.
وی عنوان کرد: بارندگی‌های خوب در سال آبی جاری کیفیت آب برخی قنوات در روستاها را افزایش داده است.
افضلی اظهار داشت: با اعتبارات محدود دولتی نمی‌توان آبرسانی پایدار به روستاها را انجام داد باید نهادهایی از جمله بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان و قرارگاه پیشرفت و آبادانی در کنار دولت وارد کار شود تا هرچه سریع‌تر دغدغه کم آبی مردم در روستا تمام شد.
وی گفت: در حال حاضر شاهد انقلابی در روند گازرسانی به روستاهای استان هستیم که باید آبرسانی به روستاها نیز با اقدام ضربتی و انقلابی انجام شد.
نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در دهگردشی های مختلف از روستاها تنها خواسته مردم آب است و باید این نیاز معیشتی مردم و خواسته به حق آنان رفع شود.
افضلی با بیان اینکه اجرای طرح‌های آبخیزداری در بالادست قنوات در حجم آبدهی قنوات به شدت تأثیر گذاشته است، اضافه کرد: سال گذشته ۲۰۰ میلیون دلار و امسال ۱۵۰ میلیون یورو برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: امسال پیگیری‌های زیادی در خصوص اختصاص اعتبار ویژه برای احیا و مرمت قنوات انجام گرفت ولی به نتیجه نرسید و پیگیر هستم که از محل اعتبارات سال آینده برای قنات نیز اعتبارات خوبی بگیریم.
افضلی گفت: در خراسان جنوبی بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ رشته قنات داریم و اکوسیستم قنات در تأمین آب روستاها برای ما خیلی مهم است.
وی عنوان کرد: طرح‌های آبخیزداری در بالادست قنوات در اکثر روستاها افزایش آبدهی قنوات را در پی داشت و تعداد زیادی از روستاهای نهبندان و سربیشه را زنده کرده است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۰۰۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آبخیزداری , بارندگی‌