دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۴
فرماندار خوسف مطرح کرد:

احیا و مرمت 73 قنات در خوسف/ ایجاد 200 بند و پشته خاکی

فرماندار خوسف با بیان اینکه طی یک سال گذشته تعداد 73 قنات با کمک امکانات دهیاری‌ها احیا و مرمت شد، گفت: ایجاد 200 بند و پشته خاکی با همکاری اداره عشایری، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و با همکاری عشایر و روستاهای شهرستان بدون هیچ گونه اعتبار دولتی و با مشارکت همه دستگاه‌ها انجام شده است .
احیا و مرمت 73 قنات در خوسف/ ایجاد 200 بند و پشته خاکی
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، محمد شفیعی با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد جمعیت شهرستان در مناطق عشایری ساکن هستند و شغل بیشتر آن‌ها بر پایه کشاورزی و دامداری است.
وی افزود: در راستای ثبات جمعیت و همچنین تامین شغل پایادار در این مناطق انجام عملیات آبخیزداری برای رونق کشاورزی و دامداری اهمیت چندانی دارد.
فرماندار خوسف با بیان اینکه طی یک سال گذشته تعداد 73 قنات با کمک امکانات دهیاری‌ها احیا و مرمت شد،  گفت: سال گذشته 6 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و ملی برای مرمت 14 قنات تخصیص داده شده است.
شفیعی اظهارکرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده آمادگی لازم برای احیا و مرمت سایر قنوات در شهرستان وجود دارد که لازم است روستاهای متقاضی به اداره جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.
فرماندار خوسف ادامه داد: تا قبل از سال 95 عملیات آبخیزداری در شهرستان 1000 هکتار بوده که با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته بیش از دو هزار هکتار با همکاری اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بهره برداران عملیات بذرپاشی و احداث هلالی انجام شده که در استان این میزان در یک سال بی سابقه است.
وی اظهارکرد: ایجاد 200 بند و پشته خاکی با همکاری اداره عشایری، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و با همکاری عشایر و روستاهای شهرستان بدون هیچ گونه اعتبار دولتی و با مشارکت همه دستگاه‌ها انجام شده است.
شفیعی ادامه داد: در بحث احداث بندخاکی نیز بزرگترین سد آبخیزداری شرق در منطقه آرک و بین‌آباد با اعتبار 12 میلیارد ریال و سازه سنگ ملات روستای سیوجان با اعتبار 4 میلیارد و 900 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی و دو پروژه بند خاکی شهنه و شل‌آباد و سنگ و ملات خرم با اعتبار 3 میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی به بهره‌برداری رسیده است.
وی ادامه داد : جلوگیری از پیشروی بیابان، تامین علوفه دام، جلوگیری از فرسایش بادی و خاک، جلوگیری و ورود ریزگردها، تغذیه سفره آب‌های زیرزمینی و تاثیر اقتصادی در معیشت دامداران از مزیت‌های عملیات آبخیزداری است.
شفیعی اظهار کرد: از طرفی برای تکمیل چرخه تولید از محل تسهیلات اشتغالزایی روستایی اعتبار خوبی برای کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور و کارخانه فرآوری کرک و پشم و فرآوری محصولات کشاورزی در نظر گرفته شده است که امیدواریم مشکلات رمتبط با این طرح ها هر چه سریعتر مرتفع و به بهره برداری برسد تا در زمینه اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان و دامداران اتفاقات خوبی در شهرستان رخ دهد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۰۱۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آبخیزداری , خوسف