به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمدابراهیم شرکاء با اشاره به تفاهم نامه همکاری با شرکت مخابرات ایران اظهار کرد: ارتباط ما با مشترکین قطعا نیازمند یک بستر ارتباطی قوی است.
وی افزود: یکی از قوی ترین بسترهای ارتباطی که در کشور وجود دارد، تلفن، تلفن همراه و اینترنت است و تمام این خدمات از طریق شرکت مخابرات ایران ارائه میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: در این راستا با هماهنگی انجام شده با شرکت مخابرات استان در قالب یک تفاهم نامه، مواردی را با یکدیگر هماهنگ کردیم تا کار با سرعت عمل بیشتری انجام شود.
شرکاء با بیان اینکه یکی از مهمترین اقداماتی که در این زمینه انجام شد بحث اطلاع رسانی است، تصریح کرد: در بحث اطلاع رسانی در زمینه روشها و زمانهای مدیریت مصرف و نیز اطلاع رسانی مناطق مشمول برنامه های مدیریت بار شرکت که نیاز به همکاری و مساعدت مردم در برنامههای مدیریت بار تابستان دارد، مباحثی مطرح و تفاهم لازم انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این تفاهم نامه شرکت مخابرات ایران تقبل کرده است که بحث اطلاع رسانی در مناطقی که شرکت برق اعلام میکند، با ارسال پیامک صوتی روی خطوط تلفن ثابت انجام دهد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی یادآور شد: در این صورت در زمان مدیریت بار مردم از قبل اطلاع خواهند یافت که کدام مناطق باید بار خود را کم کنند.
شرکاء ادامه داد: همچنین در زمانی که به مدیریت بار نیازی نیست با پیامهای مدیریت مصرف راهنماییهای لازم برای اصلاح الگوی مصرف به مشترکان ارائه میشود.
وی با بیان اینکه این امر کمک زیادی به بحث اطلاع رسانی و فرهنگ سازی میکند، اظهار کرد: بسیاری از امکانات و زیر ساختهای ارتباطی اعم از بسترهای ارتباطی با فیبر نوری و اینترنت پر سرعت میتواند برای ارتباط و برگزاری جلسات به صورت ویدئو کنفرانس و غیر حضوری شدن جلسات نیز استفاده شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه این کار سبب کاهش قابل توجه هزینه و جلوگیری از ماموریت.ها و رفت و آمدهای پرخطر میشود، افزود: با توجه به راه اندازی سیستم ارتباط ویدئو کنفرانس در تعدادی از شهرهای استان توسط شرکت توزیع در این تفاهم نامه ترتیبی اتخاذ شد که برگزاری جلسات شرکت برق با شهرستانهایی که فعلا امکان ویدئو کنفرانس با ستاد شرکت ندارند، از طریق سیستم ویدئو کنفرانس شرکت مخابرات انجام شود تا بتوانیم از ظرفیتها و زیرساختهای موجود به بهترین نحوه استفاده کنیم.
شرکاء خاطرنشان کرد: همچنین در این تفاهم نامه بر تسریع و اولویت بندی برای تامین برق مراکز مورد نظر شرکت مخابرات تاکید شد.
وی گفت: شرکت توزیع از تمامی دستگاههای اجرایی که دارای مولد اضطراری هستند، درخواست کرده که در پیک ظهر از مولدین اضطراری برای تامین قسمتی یا تمام توان مورد نیاز دستگاه مربوطه استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی اظهارکرد: با توجه به اینکه شرکت مخابرات ظرفیتهای خوبی برای استفاده از مولدین مراکز مخابراتی خود دارد، مقرر شد بررسی لازم انجام و تمامی مولدینی که قابلیت به مدار آمدن دارند را آماده و به شرکت توزیع اعلام و در زمان نیاز وارد مدار شود.
شرکاء یادآور شد: این گونه تفاهم نامههای بین دستگاهی کمک زیادی به حل مشکلات استان و تسریع در کارها و حذف بروکراسی اداری میکند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اقتصاد , برق