يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۳
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی:

بزرگ‌ترین اقامتگاه بوم‌گردی خراسان‌جنوبی ۳۰ نفر را شاغل می‌کند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی از پیشرفت 80 درصدی بزرگ‌ترین اقامتگاه بوم‌گردی خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این مجموعه بیش از 30 نفر شاغل می‌شوند.
بزرگ‌ترین اقامتگاه بوم‌گردی خراسان‌جنوبی ۳۰ نفر را شاغل می‌کند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از فارس، حسن رمضانی از فعالیت ۳۷ واحد اقامتگاه بوم‌گردی دارای مجوز از اداره کل میراث فرهنگی در استان خبر داد و اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از گردشگران روستاها و محیط طبیعی را برای تفریح، گذراندن اوقات فراغت و اقامت انتخاب می‌کنند که اقامتگاه‌های بوم‌گردی بهترین مکان است.
وی بوم‌گردی را یکی از شاخه‌های صنعت گردشگری ذکر کرد و بیان داشت: تولید اشتغال بومی، ایجاد رونق اقتصادی در جوامع محلی، پویایی روستائیان در حفظ آئین و سنن و جلوگیری از مهاجرت به شهرها از دستاوردهای احداث اقامتگاه‌های بوم‌گردی است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی از پیشرفت 80 درصدی بزرگ‌ترین اقامتگاه بوم‌گردی خراسان‌جنوبی خبر داد و افزود: بزرگ‌ترین اقامتگاه بوم‌گردی استان در روستای چهارده بالا با هزینه‌کرد 25 میلیارد ریالی بخش خصوصی تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
رمضانی با بیان اینکه این واحد بوم‌گردی در مساحت تقریبی سه هزار متر مربع شامل 25 سوئیت، رستوران، سفره‌خانه سنتی، مسجد و بازارچه فروش صنایع دستی و سوغات محلی است، تصریح کرد: با راه‌اندازی این مجموعه بیش از 30 نفر شاغل می‌شوند.
وی با اعلام اینکه بیشترین اقامتگاه‌های بوم‌گردی خراسان‌جنوبی در شهرستان طبس فعال است، تبیین کرد: در حال حاضر ۱۸ اقامتگاه بوم‌گردی پروانه‌دار در این شهرستان فعال است که ۱۵مورد دیگر نیز در حال احداث و مجوز گرفتن است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی از مرمت چهار خانه تاریخی در استان خبر داد و مطرح کرد: خانه بر دیده ارسک شهرستان بشرویه، میرزاجعفر خوسف، افراشته فردوس و بی بی مرادی بیرجند در سال جاری مرمت شد.
رمضانی هزینه مرمت این خانه‌های تاریخی را 150 میلیون تومان اعلام و تبیین کرد: خانه‌های تاریخی دارای شماره ثبت ملی و مورد درخواست مشارکت مالک در مرمت بنای تاریخی در اولویت مرمت هستند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۰۸۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , گردشگری , میراث فرهنگی