به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم، مراسم گرامیداشت شهدای گرانقدر منا و شهادت امام محمد باقر(ع) امشب با حضور نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در مسجد باقرالعلوم(ع) بیرجند برگزار شد.
آیتالله عباسعلی سلیمانی در این مراسم، اظهار داشت: بیتهایی که خداوند در قرآن به آنها اشاره میکند همیشه سرافراز و جاودانه هستند و همواره در پهنای تاریخ درخشیدهاند.
وی افزود: تابناکی این بیتها و خانهها مرهون اذن الهی است واراده خداوند بر عظمت و جلال این شکوه تعلق دارد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سنگ حوادث هرگز نمیتواند این بیوت را در هم شکند، بیان داشت: حوادث اگر به ظاهر این بیوت آسیبی برسانند هرگز از ارزش آنها کم نمیشود و این بیوت برای انسانیت وانسانها راهنما و مصباح هستند.
سلیمانی ادامه داد: نادانان و ابلهان صدر اسلام خیال میکردند با درافتادن با صاحبان بیوت میتوانند وجاهت آن را مخدوش کنند و تاریخ مملو از این ستیز ناعادلانه است که نمونه یک جبهه آن عاشورا است.
وی با اشاره به داستان سفر خلیفه عباسی همراه وزیرش به مزار امامان عسکریین(ع)، ادامه داد: سوره نور در وصف این بزرگان نازل شده است؛ متوکل 17 مرتبه مزار امام حسین(ع) را با خاک یکسان کرد و نتیجهای ندید و گفت خدا میخواهد این بیت سرافراز باشد و این افراد جاودانه باشند آنها بیمه حق هستند.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان بیان داشت: همه ما باید افتخار کنیم به خودمان و اجدادمان که دلمان را به افرادی پیوند زدهاند که به خدا وصل هستند.
سلیمانی افزود: زمانی که بزرگترین فقیه اهل سنت بصره به محضر امام باقر(ع) رفت، گفت: وقتی به محض رایشان رسیدم هرگز خودم را تا این اندازه ذلیل نیافتم، تعجب کردم و سوال کردم، من مجالس علمی را درک و مدیریت کردم و حرف اول مجلس را زدم اما در محضر شما احساس زبونی میکنم چرا؟ فرمودند: آیه «فی بیوتی ...» را خواندهای؟! فرمود: ما بیوتیم که خدا خواست ما را برجسته نگه داشته باشد و شما در موضع ضعف و پستی و ما در موضع قدرت و رفعت باشیم.
وی ادامه داد: امامان ما رسالت تعیین شده داشتند اما به اقتضای زمان نوع موضعگیری متفاوت بود؛ همانطور که جبهه نظامی در زمان امام سجاد(ع) تغییر کرد و به حالت نیایش و پرورش روح معنویت و صیقلی درون و نهان جامعه درآمد، چون بعد از عاشورا مردم مرتد شدند.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: لقب باقرالعلوم توسط رسولالله(ص) به امام محمد باقر(ع) رسید ایشان وارث میراث امام مجتبی(ع) و امام حسین(ع) هستند.
سلیمانی اظهار داشت: امام باقر(ع) هم ریشه علم را میشناخت و هم علم را به فروعش میشناخت و توسعه به علم بخشید و باقرالعلوم شد.
وی با بیان اینکه امام باقر(ع) پایهگذار علم نبوی و دانش علوی و فرهنگ فاطمی برای جامعه بشری است، ادامه داد: ایشان حق سنگینی به جامعه دارند چراکه اگر باقرالعلوم(ع) نبود، اهل سنت چیزی به نام سنت و شیعه چیزی از حقیقت اسلام نداشت.
نماینده ولی فقیه استان سیستان بلوچستان تصریح کرد: سفیان به محضر باقر العلوم(ع) آمد و امام را در حال کار در مزرعه دید و عرض کرد، اگر همین الان مرگت فرا برسد جواب خدا را چگونه میدهی؟ امام باقر(ع) فرمودند: اگر از سر نادانی میپرسی الان اگه بمیرم مثل این است که در جبهه جهاد از بین رفتم چون در بهترین حالت و زیباتربن وضعیت برای خانوادهام تلاش میکنم اما اگر سوالت از سر آگاهی است خدا لعنتت کند این فریب مردم و زهد تصنعی است.
سلیمانی بیان داشت: زهد به معنای بیاعتنایی به دنیا نیست بلکه زهد به معنی کار بیشتر و اندوخته فراوانتر ولی مصرف شخصی کمتر و هزینهکرد اجتماعی بالاتر است.
وی افزود: مردم باید اقتصاد مقاومتی را شکل دهند و صنعت نوپا را مدیریت کنند و در عرصه اقتصاد پویا باشند چراکه به یقین توانش را دارند.
منبع: فارس خراسان جنوبی