به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، همزمان با راهاندازی این مرکز تفاهمنامه همکاری میان مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری و دانشگاه بیرجند با حضور رئیس مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری و رئیس دانشگاه بیرجند به امضا رسید.
رئیس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری در آیین امضای این تفاهمنامه گفت: با ایجاد شاخه مرکز منطقهای در دانشگاهها و مراکز پژوهشی، تبادل مدارک علمی فیمابین و اشتراکگذاری منابع علمی مختلف از قبیل کتابهای تخصصی، مقالات مختلف علمی منتشر شده در مجلات معتبر و یا همایشهای علمی، گزارشهای فنی و پژوهشی، پایاننامهها و… امکانپذیر میشود.
محمدجواد دهقانی، صرفهجویی در تامین بودجه و اعتبار منابع علمی مورد نیاز دانشگاهها را از مزیت های راه اندازی این مرکز ذکر کرد و افزود: یکی از موثرترین راهکارها برای تحقق اقتصاد مقاومتی بویژه در شرایط تحریم، راه اندازی شاخه مرکز منطقهای در دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور است.
وی یادآور شد: براساس تفاهمنامه یادشده، امکان ارائه خدمات اطلاعرسانی علمی به اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه بدون محدودیت فراهم میشود.
وی دسترسی مستقیم به منابع علمی پایگاههای اطلاعاتی مرکز منطقهای، امکان درج اطلاعات و متن کامل منابع علمی از جمله مقالات، مجلات، مجموعه مقالات، کنفرانسها، متن و چکیده طرحهای تحقیقاتی و پایاننامههایی که در دانشگاه بیرجند تولید و منتشر شده برای نمایهسازی در پایگاههای اطلاعاتی مرکز منطقهای را از دیگر مزیت های راه اندازی شاخه مرکز منطقهای علوم و فناوری در دانشگاهها برشمرد.
رئیس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: همچنین از این طریق تمامی دانشگاهها و مراکز پژوهشی امکان رویت و بهرهبرداری از این منابع علمی را در آینده خواهند داشت.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , تحصیل , دانشگاه بیرجند