سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۵
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور:

ایران از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک شد / کشور درگیر بحران‌ تب کریمه کنگو نیست

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه ایران از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک شد، گفت: کشور درگیر بحران‌ تب کریمه کنگو نیست.
ایران از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک شد / کشور درگیر بحران‌ تب کریمه کنگو نیست
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر ماکنعلی پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: در سال 96 ‌با موجی از آنفلوانزای پرندگان روبرو بودیم و در سطح کشور  حدود 26 میلیون قطعه پرنده به این علت معدوم شد.
وی گفت: در برنامه‌هایی که پایان سال 96 و سال 97 عملیاتی شده طبق گزارش وب سایت سازمان بهداشت جهانی، ایران  در تمام سطوح فاقد آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بوده است.
ایران از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک شده است
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک شده است افزود: در کشور تخم مرغ و گوشت تولید و صادرات آن انجام می‌شود و ارزان‌ترین پروتئین‌ها در کشور است.
ماکنعلی تصریح کرد: کمتر از یک هفته 6 هزار تن تخم مرغ صادرات از کشور انجام شده و در خصوص تب برفکی نیز در سال گذشته در 11 استان کشور هیچ مشکلی نداشتیم.
کاهش 85 درصدی کانون‌های تب برفکی کشور
وی با بیان اینکه 85 درصد کانون‌های تب برفکی کشور نسبت به رخدادهای 10 سال اخیر کاهش داشته است ادامه داد: مدیریت در سیلاب ابتدای سال در استان‌های گلستان، مازندران، لرستان و خوزستان به گونه‌ای بود که هیچ رخداد بهداشتی در عین سیل و بعد از سیل وجود نداشت.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: این مدیریت در سیلاب برای سازمان‌ جهانی بهداشت نیز تعجب‌آور بود و 93 تیم واکنش سریع آماده کردیم و در مدیریت بحران سیل به گونه‌ای عمل شد که 100 درصد این استان‌ها پوشش بهداشتی داده شد.
واردات شتر مولد شیری به خراسان جنوبی
ماکنعلی اظهار داشت: در بُعد توسعه فعالیت‌های کشاورزی نیز در استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی واردات دام مولد عملیاتی شده و امسال نیز در استان خراسان جنوبی 2 هزار و 200 مولد گوسفند و 95 نفر شتر مولد شیری وارد شده است.
وی افزود: در حال توسعه مراکز پرورشی در کشور هستیم و امیدواریم واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل ظرف کمتر از یک سال فعالیت‌های خود را مجدداً آغاز کنند.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور گفت: در رابطه مقایسه یک استان با سایر استان‌های دیگر نیز چیزی به عنوان تقسیم به نسبت نداریم و در واقع نوع رفتارهای ما در سازمان حمایت محوری است.
تمرکز سازمان دامپزشکی در خراسان جنوبی روی واردات دام مولد است
ماکنعلی بیان کرد: در حال حاضر 11 کشتارگاه دام با سرمایه‌گذاری بیش از یک هزار میلیارد تومان در سیستان و بلوچستان انجام می‌شود اما تمرکز سازمان دامپزشکی در استان خراسان جنوبی روی واردات دام مولد است.
وی با بیان اینکه بحرانی به نام تب کریمه کنگو در کشور وجود ندارد عنوان کرد: کسانی که در معرض بیماری دام هستند باید به آن‌ها اطلاع داده شود.
انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۲۳۶
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تب کریمه کنگو , دامپزشکی