شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۴
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی بیان کرد:

اما و اگرهای عرضه بنزین با کارت سوخت/ خرده‌فروشی سوخت چگونه زمینه‌ساز اختلاس می‌شوند؟

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی با اشاره به تصمیم دولت و مجلس شورای اسلامی مبنی بر عرضه بنزین در جایگاه‌های سراسر کشور از ۲۰ مرداد با ارائه کارت هوشمند سوخت، گفت: اجرای طرح کارت سوخت به منزله سهمیه‌بندی و یا افزایش نرخ نیست و صرفا برای جلوگیری از قاچاق سوخت است.
اما و اگرهای عرضه بنزین با کارت سوخت/ خرده‌فروشی سوخت چگونه زمینه‌ساز اختلاس می‌شوند؟
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از فارس، قربانعلی مردانی از مصرف بیش از ۱۳ میلیون و ۳۰۵ مترمکعب CNG در سه ماهه نخست امسال در استان خبر داد و اظهار داشت: به ازای مصرف گاز طبیعی فشرده CNG در سه ماه اول سال جاری، حدود 13 میلیون لیتر بنزین در استان صرفه‌جویی شده است.
وی از وجود ۲۴ باب جایگاه CNG در استان خبر داد و با بیان اینکه ۸ باب دو منظوره و ۱۶ باب تک‌منظوره است، بیان داشت: فرآورده‌های نفتی در استان از طریق ۱۰۹ جایگاه عرضه در استان و دو انبار توزیع می‌شود.
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی از عملیات گازرسانی به ۴۵۱ واحد صنعتی و تولیدی در استان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه‌ها در سال ۹۷ آغاز شده که امیدواریم در سال جاری به بهره‌برداری برسد.
کاهش ۹ درصدی مصرف نفت سفید در سال ۹۷
مردانی اعلام کرد: سال ۹۷ در خراسان‌جنوبی ۷۴ میلیون و ۷۳۸ هزار لیتر نفت سفید توزیع شد که این رقم در سال قبل آن ۸۲ میلیون و ۳۲۸ هزار لیتر بود و نشان می‌دهد که مصرف نفت سفید در سال گذشته حدود ۹ درصد کاهش داشته است.
وی مصرف CNG استان در سال گذشته را ۵۴ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۲۲۷ مترمکعب اعلام کرد و گفت: در مجموع مصرف گاز CNG استان نسبت به سال گذشته (96) ۷.۵ درصد بیشتر بوده است.
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی با تأکید بر اینکه نظارت کافی بر توزیع عادلانه سوخت در استان انجام می‌شود، تصریح کرد: در راستای پیشگیری و مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی، اقدامات کنترلی و نظارتی شامل شناسایی کارت‌های مهاجر و سرگردان در جایگاه، کنترل تراکنش‌های جایگاه در بازه زمانی ماهیانه و استخراج تراکنش‌های مشکوک انجام می‌شود. 
اجرای طرح کارت سوخت به منزله سهمیه‌بندی و یا افزایش نرخ نیست
مردانی با اشاره به تصمیم دولت و مجلس شورای اسلامی مبنی بر عرضه بنزین در جایگاه‌های سراسر کشور از ۲۰ مرداد با ارائه کارت هوشمند سوخت، مطرح کرد: اجرای طرح کارت سوخت به منزله سهمیه‌بندی و یا افزایش نرخ نیست و صرفاً برای جلوگیری از قاچاق سوخت است، زیرا بخشی از قاچاق سوخت به‌دلیل سوءاستفاده از کارت‌های شخصی دیگران و خرده‌فروشان است.
وی بیان داشت: آن دسته از صاحبان خودروها که کارت هوشمند سوخت خود را گم کرده و براساس فراخوان قبلی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، اطلاعات خود را در سامانه دولت ثبت کرده‌اند به ثبت‌نام مجدد نیازی ندارند و کارت هوشمند سوخت آن‌ها براساس ثبت‌نام انجام شده قبلی صادر می‌شود.
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی اضافه کرد: اگر عده‌ای از شهروندان که کارت هوشمند سوخت خود را گم کرده و در فراخوان قبلی از طریق سامانه دولت ثبت‌نام نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ یا سامانه‌ دولت همراه به ترتیبی که متعاقباً اعلام می‌شود، برای صدور کارت هوشمند سوخت المثنی اقدام کنند.
خودروهای دولتی و خارجی؛ مشمول دریافت کارت سوخت
مردانی در خصوص کارت سوخت خودروهای دولتی و خارجی، اعلام کرد: این خودروها نیز مشمول دریافت کارت سوخت می‌شوند و باید تا قبل از رسیدن 20 مردادماه نسبت به ثبت‌نام دریافت کارت سوخت اقدام نمایند.
وی همچنین به وجود کارت‌های سوخت صادر شده در دفاتر پستی استان خبر داد و گفت: تعداد زیادی کارت سوخت صادر شده و در باجه‌های پستی استان موجود است، لذا از مالکان این کارت‌ها خواستاریم هر چه سریع‌تر برای اخذ کارت خود اقدام نمایند.
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی از همشهریان خواست تا قبل از شروع طرح حداقل یک بار از کارت سوخت استفاده و سوخت‌گیری را انجام دهند و مطرح کرد: شهروندان می‌توانند با شماره‌گیری تلفن گویای 09627 هرگونه راهنمایی در ارتباط با کارت‌های سوخت را دریافت نمایند.
مردم فریب شایعات را نخورند/ خرده‌فروشان؛ زمینه‌ساز اختلاس!
مردانی با اشاره به شایعات موجود در زمینه کارت‌های سوخت، تصریح کرد: تنها مرجع اطلاع‌رسانی در این زمینه سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، صداوسیما و خبرگزاری‌های معتبر است، لذا مردم فریب شایعات و اخبار غیرواقعی به ویژه کلاهبرداری‌ها را نخورند.
وی با بیان اینکه سیاست دولت کاهش خرده‌فروش‌ها در جایگاه‌های عرضه سوخت است، بیان داشت: در استان خراسان‌جنوبی ۴۱ جایگاه عرضه خرده‌فروشی سوخت داریم که به نسبت سایر استان‌های کشور بیشترین جایگاه را داریم.
مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان‌جنوبی با اعلام اینکه جایگاه‌های جدیدالاحداث نمی‌توانند براساس دستورالعمل ابلاغی خرده‌فروشی داشته باشند، تبیین کرد: در برخی موارد جایگاه‌های خرده‌فروشی فرآورده‌ها را با مشکل مواجه کرده و سبب بروز اختلاس‌ها می‌شوند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۲۸۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کارت سوخت , اختلاس