به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، سامان فرزین روز شنبه افزود: در حال حاضر دستگاه های دولتی در استان خراسان جنوبی متقاضی ارائه ماموریت به دانشگاه نیستند.
وی گفت: اگر هم افزایی بین دانشگاه و دستگاههای اجرایی ایجاد شود هم برای مسائل دستگاهها راهحلهای علمی پیدا میشود و هم پایان نامههای دانشجویی کاربردیتر میشود.
وی اظهار داشت: پایان نامههای دانشجویی در مقطع دکترا باید کاربردیتر باشد و با توجه به هر منطقه و براساس سند آمایش آنجا تهیه شود، اگر قرار است خراسان جنوبی در صنعت نقش ایفا کند پایان نامههای دانشجویی باید به این سمت رفته که اگر قرار است به استای امتیازی داده شود باید روی پایان نامههایی که نیاز استان است، کار کنند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند افزود: هرچند هوز رشتههای مرتبط با سند آمایش استان در دانشگاههای خراسان جنوبی وجود ندارد اما از سه سال قبل که دانشگاهها ماموریتگرا شدهاند، دفتر توسعه آموزش عالی در دانشگاه بیرجند ایجاد شده که رشتههای موردنیاز استان را رصد کرده و رشتههای بی ارتباط با نیازهای استان حذف می شوند و این در راستای ماموریتگرا شدن دانشگاههاست.
وی بیان کرد: امروز به سراغ رشتههای میان رشتهای رفتهایم که با صنعت و جامعه ارتباط پیدا می کند، به عنوان مثال رشته تحصیلی «سنجش و آموزش» را ایجاد کرده ایم و همچنین مصوب شد رشته «هیدروانفورماتیک» با هدف هوشمندسازی مدیریت آب در دانشگاه بیرجند ایجاد شود.
فرزین گفت: همه تلاشها در خراسان جنوبی باید در راستای حفظ منابع آبی باشد که تا سه ماه آینده این رشته هم ایجاد میشود.
وی اظهار داشت: مشکل کنونی پایان نامههای دانشجویی این است که شکل کیفی نداشته و تنها به سمت کمیت رفته ایم و اینکه به سراغ موضوعات تئوری و نه عملی و کاربردی رفته ایم از معضلات پایان نامههاست.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: دانشجویانی هم که در بعضی دانشگاه های درجه سه تحصیل می کنند خیلی به دنبال کیفیت کار و کسب علم نیستند و صرفا به دنبال کسب مدرک هستند اما دانشجویانی که با هدف کسب علم اقدام به تحصیل می کنند معمولا در دانشگاههای سطح یک تحصیل می کنند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , خراسان جنوبی , دانشگاه بیرجند