يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۴
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی مطرح کرد:

تدوین بانک اطلاعاتی جامع زنان خراسان جنوبی؛ ضرورتی برای شناسایی نخبگان

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: تدوین بانک اطلاعاتی جامع زنان خراسان جنوبی، فرصتی برای شناسایی ظرفیت‌ها و مشکلات حوزه بانوان است.
تدوین بانک اطلاعاتی جامع زنان خراسان جنوبی؛ ضرورتی برای شناسایی نخبگان
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، نفیسه نخعی، در جلسه بررسي روند تدوين بانک جامع اطلاعاتی بانوان خراسان جنوبی اظهار کرد: دسترسی برابر و عادلانه به فرصت‌ها ميان زنان و مردان يكی از مسائلی است كه منجر به توسعه پايدار می‌شود و در اين مسير به طور قطع شناسايي ظرفيت‌ها و پتانسيل‌های زنان توانمند می‌تواند بستر را براي دستيابي آنان به فرصت‌های برابر فراهم سازد.
وی ادامه داد: باتوجه به اينکه زنان نيمی از جمعيت کشور به شمار می‌آيند و حدود ۶۰ درصد ورودي‌هاي دانشگاه‌ها را به خود اختصاص مي‌دهند و بنابراين جامعه ما با تحول نسلي و رشد علمي زنان مستعد و آموزش ديده رو به رو مي‌شود كه برنامه ريزي براي حضور موثر زنان مستعد و توانمند در جامعه از ضروريات اين حوزه است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: در واقع باید همراه با تحولات اجتماعي و رشد نسلي، تحول نگرشي نسبت به انتظارات و البته توانايي‌هاي نيمي از جامعه براي تحول کشور صورت گيرد و اين رويکردي است كه بايد دولتمردان، قانون گذاران و برنامه نويسان كلان كشور بدان توجه داشته باشند؛ چرا كه اكنون نمي‌توان توسعه را بدون حضور همه جامعه در نظر گرفت و زنان نقش مهمي در پيشبرد اهداف كلان براي توسعه كشور خواهند داشت.
نخعی با اشاره به حضور مؤثر زنان در عرصه های مختلف، يادآور شد: بانوان با فعاليت در حوزه‌هاي مختلف اقتصادي، سياسي، اجتماعي، کارآفريني، مديريتي و ... در توسعه همه جانبه و متوازن استان و کشور، نقشی انكارناپذير دارند.
وی ادامه داد: حضور زنان در عرصه‌های مديريتي و تصميم گيري و سياست گذاري نيز نه تنها به رويکرد برنامه ريزي متوازن در سطح کلان كمك مي كند، بلكه موجب جلب مشاركت و حضور فعال نيمي از بدنه جامعه مي شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اهميت داشتن بانک اطلاعاتي جامع، تصریح کرد: براي هرنوع برنامه و تصميم گيري، داشتن اطلاعات و آمار موثق و بروز، لازمه و مبناي كار بوده و در اين راستا، تدوين سامانه‌ای با هدف مذكور در استان ضروری است.
نخعی ادامه داد: بررسی وضعيت موجود زنان، شناسايي بانوان توانمند در عرصه‌هاي مختلف، معرفي نخبگان زن، بررسي مسائل و مشکلات موجود در حوزه بانوان و خانواده و همچنين تحليل و بررسي وضعيت موجود استان از اصلی ترين اهداف راه اندازي سامانه مذکور است.
وی افزود: در این سامانه، دستگاه‌هاي مختلف اجرايي، اطلاعات مربوط به ماموريت‌هاي سازماني حوزه خود را ثبت و مبناي اطلاعات، موارد مطرح شده از سوي مراجع ذيربط در هر حوزه خواهد بود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی يادآور شد: به طور قطع، ايجاد بانک اطلاعات زنان در صورتی که به درستی گردآوري شود می‌تواند مرجع مناسبی براي تقسيم فرصت‌های حضور در عرصه‌های سياست گذاری و برنامه ريزی كلان كشور برای زنان باشد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۳۹۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اشتغال , خراسان جنوبی