سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۵
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد:

اولویت‌های سند ارتقای وضعیت زنان خراسان جنوبی چه هستند؟

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: در تدوین این سند، مسائل زنان و مشکلات زنان در شهرستان‌ها به صورت جداگانه اولویت بندی شد.
اولویت‌های سند ارتقای وضعیت زنان خراسان جنوبی چه هستند؟
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، نفیسه نخعی با اشاره به تدوین سند ارتقای وضعیت زنان خراسان جنوبی، اظهار کرد: در تدوین این سند، مسائل زنان و مشکلات زنان در شهرستان‌ها به صورت جداگانه اولویت بندی شد.
وی ادامه داد: یافته‌ها حاکی از آن است که سه اولویت نخست استان مربوط به فرار از منزل و میزان اقدام به خودکشی، رشد طلاق و درصد دانش آموختگان بود.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: میزان فرار از منزل در پنج شهرستان درمیان، قائنات، زیرکوه، نهبندان و بشرویه در اولویت نخست، سه شهرستان سرایان، سربیشه و فردوس در اولویت سوم و در شهرستان خوسف در اولویت اول قرار دارد.
نخعی با بیان اینکه تنها دو شهرستان بیرجند و طبس در اولویت‌های سه گانه قرار ندارند، افزود: میزان اقدام به خودکشی در چهار شهرستان بیرجند، سرایان، سربیشه و طبس در اولویت نخست و در دو شهرستان درمیان و قائنات در اولویت دوم قرار دارد.
وی تصریح کرد: رشد طلاق در شهرستان فردوس در اولویت اول و در چهار شهرستان بیرجند، سرایان، زیرکوه و بشرویه در اولویت دوم و در سه شهرستان قائن، نهبندان و طبس در اولویت سوم قرار دارد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین درصد دانش‌آموختگان در چهار شهرستان سربیشه، نهبندان، فردوس و طبس در اولویت دوم و در چهار شهرستان بیرجند، درمیان، زیرکوه و بشرویه در اولویت سوم قرار دارد.
نخعی ادامه داد: سایر یافته‌ها حاکی از آن است که تنها در شهرستان خوسف زنان بالای 70 سال سرپرست و نرخ اشتغال، به ترتیب در اولویت اول و سوم قرار دارد.
وی با بیان اینکه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی طرح‌های پژوهشی، اجرایی و آموزشی اجرا شده است، افزود: طرح اجرایی و آموزشی توان افزایی و ارتقای تاب آوری زنان و خانواده استان که در سال 96 به عنوان طرح نمونه و برتر کشور شناخته شد، یکی از این طرح‌ها بود.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: طرح اجرایی و آموزشی توان افزایی و ارتقای تاب آوری جوامع محلی و حاشیه نشین که در سال 97 تالیف خراسان جنوبی به عنوان منبع کشوری انتخاب شد، یکی دیگر از این طرحها است.
نخعی ادامه داد: طرح اجرایی و آموزش گفتگوی ملی خانواده، طرح اجرایی و آموزشی خانواده مطهر، طرح اشتغالزایی و کارآفرینی سمن رویش روان و تندرستی استان در راستای ارتقای تاب آوری زنان و خانواده مناطق حاشیه نشین حاجی آباد، چهکند و شمال شهر بیرجند از جمله دیگر طرح‌ها است.
وی بیان کرد: همچنین طرح توانمندسازی زنان برای کارآفرینی با همکاری اداره کل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شش روستای استان، طرح خانواده و فضای مجازی(آسیب‌ها، مخاطرات و فرصت‌ها) فراروی خانواده‌ها در فضای مجازی و طرح توانمندسازی زنان در حوزه کسب و کار و کارآفرینی با رویکرد مسیر کسب و کار با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز در استان اجرا شد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: طرح پژوهشی بررسی کمی و کیفی روند خودکشی در استان و ارائه راهکارهای پیشگیری و مداخله‌ای، طرح پژوهشی بررسی میزان و نوع ارتباطات فرازناشویی مراجعه شده به مشاوران سطح استان و ارائه راهکارهای پیشگیری و طرح پژوهشی آموزش مهارت‌های زناشویی، مهارت‌های زندگی و ارائه خدمات مشاوره‌ای به زوجین و تاثیر آن بر رضایت زناشویی و کاهش طلاق، از دیگر طرح‌های اجراشده   در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی بود.
نخعی تصریح کرد: طرح پژوهشی و آموزشی بررسی میزان مهارت ‌ای فرزندپروری مادران مناطق محروم شهر بیرجند و آموزش فرزندپروری مثبت و طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی از جمله دیگر طرح‌های اجرا شده است.
وی یادآور شد: برگزاری جلسات متعدد گروه‌های کاری و کارگروه تخصصی زنان و خانواده به منظور بررسی آسیب‌های اجتماعی استانو    برگزاری اتاق فکر حوزه زنان و خانواده استان به منظور بررسی آسیب‌های اجتماعی استان و ارائه پیشنهاد و طرح‌های مرتبط از دیگر اقدامات به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی بود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۴۱۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , استانداری , آسیب‌های اجتماعی