يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۳
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی:

روح حاکم بر بیانیه گام دوم دفاع از انقلاب است/ امروز عصر، عصر موشک است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اهمیت صنایع دفاعی و خسته نشدن در مسیر انقلاب گفت: بیانیه گام دوم یک دفاعیه از انقلاب است و روش انقلابی به عنوان روشی برای حیات و زیست اجتماعی و سیاسی است پس روح حاکم بر بیانیه، دفاع از انقلاب است.
روح حاکم بر بیانیه گام دوم دفاع از انقلاب است/ امروز عصر، عصر موشک است
 
به گزارش گروه سیاسی خراسان‌تایم، محمدحسین صفارهرندی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز یکشنبه 13 مردادماه در همایش تبیین گام دوم انقلاب با تاکید بر اهمیت صنایع دفاعی و خسته نشدن در مسیر انقلاب گفت: برنامه گام دوم می‌تواند گذشته را به آینده پیوند دهد. متن بیانیه حتما باید مطالعه شود؛ مقام معظم رهبری وقت زیادی را صرف این بیانات کردند و تمام کلمات و الفاظ سنجیده و حساب شده است. باید دقیق شد و ظاهر متن را کامل خواند.
صفار هرندی با تاکید بر توجه به روح حاکم بر بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: این بیانیه یک دفاعیه از انقلاب است و روش انقلابی به عنوان روشی برای حیات و زیست اجتماعی و سیاسی است پس روح حاکم بر بیانیه، دفاع از انقلاب است.
وی ادامه داد: آن چه امروز مورد بحث است، وضعیت کسانی است که جریان‌ساز بوده‌اند و سال‌ها پای این انقلاب ایستاده‌اند ولی امروز درمورد حقانیت این انقلاب تردید کرده‌اند؛ این تردیدها در نسل جوان ظاهر خواهدشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان داشت: باید جای پای خود را در گام اول محکم کرده باشیم و گام اول را با بیان کردن دستاوردهای انقلاب اسلامی، تبیین نماییم. انقلاب اسلامی در مشخصه‌های زیادی از دیگر انقلاب‌ها متفاوت است. اتکای تمام انقلاب‌ها به یک ایدئولوژی به نام اومانیسم و حذف کردن خدا بود که به گونه‌های مختلف ظهور پیدا می‌کرد.
صفار هرندی در ادامه گفت: انقلاب اسلامی برای احیای تفکری است که انسان را به آسمان ارجاع می‌دهد، پس انقلاب اسلامی دعوت به این است که خدا دست ما را بگیرد؛ این تفاوت انقلاب ما با دیگر انقلاب‌ها است.
وی با اشاره به منحرف نشدن انقلاب اسلامی از مسیر اصلی خود، تصریح کرد: فاصله میان آرمان‌های اولیه و واقعیات موجود را باید مورد توجه قراردهیم زیرا ما گفته‌ایم از مستضعفین و محرومان دفاع خواهیم کرد. اما باید این را اقرار کنیم که فاصله ما با اهداف والای مهدوی و نبوی که انقلاب بر اساس آن‌ها شکل گرفته است، فاصله معناداری است.
صفار هرندی افزود: شاید رسیدن به آن اهداف بالا در توان ما نیست اما مسیر باید به آن سمت باشد و همچنین این را باید در نظر بگیریم که عدم تطبیق واقعیت‌ها و آرمان‌ها امری طبیعی است.
وی با تاکید بر این که روح حاکم بر بیانیه گام دوم دفاع از انقلاب است، بیان کرد: باید برای مردم اثبات کنیم که این انقلاب کارآمد بوده‌است، زیرا دشمن به این اعتراف می‌کند که انقلاب ما توانمند است. پیش از انقلاب ما با بسیاری از کشورها مانند مصر و ترکیه هم‌قد و قواره بوده‌ایم، باتوجه به جایگاه امروز ایران و مصر باید گفت در بیشتر موارد ایران در جایگاه بهتری قرار دارد. در سال گذشته در شاخص اقتصادی در رتبه 18ام دنیا قرار داشته‌ایم و این پیشرفت بسیار بزرگی است.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد در ادامه با اشاره به سنگ‌اندازی دشمنان، تصریح کرد: دشمنان از پیشرفت ایران در عرصه علم و فناوری حیرت‌زده هستند و این که ایران آرمان‌کده‌ای برای محرومان شده است را تهدیدی برای خود می‌دانند؛ پس از این پیشرفت‌ها به طرق گوناگون جلوگیری می‌کنند.
وی افزود: با واقعیاتی متاثر از شرایط ناشی از فشارهای بیرونی و افرادی از داخل و حسادت‌ها مواجه هستیم که مانع از رسیدن به آرمان‌ها شده است. بنابراین نباید خسته و سرخورده شویم و خود را با کشورهایی مقایسه کنیم که 200 سال از ما جلوتر راه را پیموده‌اند.
صفارهرندی با اشاره به ترسیم مسیر راه برای 40 سال آینده، ادامه داد: 40 سال گذشته را با این وضعیت طی کرده‌ایم؛ چرا باید 40 سال بعد را در مسیر دیگری ادامه دهیم؟ چرا باید دوباره خودمان را پرت کنیم به آن قعری که پیش از این در آن قرارداشتیم.

امروز عصر، عصر موشک است
وی ادامه داد: چقدر کم‌فهم بودند آنانی که می‌گفتند دنیا دیگر عوض شده و مردم به دنبال تبادل فرهنگ و سیاست هستند و شما دنبال ساخت موشک هستید، می‌گفتند دوره موشک تمام شده است. اتفاقا امروز عصر، عصر موشک است و چقدر خردمندانه رهبری به صنایع دفاعی گوشزد می‌کردند که باید در این عرصه تمام نقوص از بین برود.
صفار هرندی در پاسخ به این سوال که ادامه توقیف کشتی انگلیس توسط ایران و کشتی ایران توسط انگلیس چه پیامد‌هایی خواهد داشت، تصریح کرد: در این مسئله همه چیز به گونه‌ای پیش رفته که عزت ما حفظ شده است. 
وی در پایان بر توجه به جوان‌پروری تاکیدکرد و گفت: توصیه می‌کنم جوانان را دریابیم و از آنان در عرصه‌های مختلف استفاده نماییم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۴۹۷