به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، حسین خوشایند اظهار کرد: آموزشهای فنی و حرفهای در دو بخش دولتی و آزاد ارائه میشود.
وی با بیان اینکه در سطح استان 19 آموزشگاه دولتی که قابلیت آموزش 510 حرفه را دارند، فعال هستند، افزود: آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای در برخی از رشتههایی که قابلیت اجرا توسط بخش خصوصی وجود دارد، فعالیت میکنند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی با بیان اینکه 30 درصد آموزشها در قالب آموزشگاههای آزاد ارائه میشود، افزود: در سال گذشته حدود 8700 نفر از ظرفیت آموزشگاههای آزاد استفاده کردند.
خوشایند ادامه داد: با افتتاح 23 آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای جدید در امسال، در مجموع 178 آموزشگاه در سطح استان فعال هستند که در آنها بالغ بر 100 حرفه شغلی در سطح استان آموزش داده میشود.
وی با بیان اینکه بازاریابی و فروش محصولات مهم بوده که این فرآیند در آموزشگاههای آزاد شکل گرفته است، اظهار کرد: نگاه سازمان فنی و حرفهای به آموزشگاههای آزاد تغییر کرده و این نگاه به دنبال توسعه، رشد، رونق و بالندگی است و امروز آموزشگاههای آزاد از آزادی عمل بیشتری برخوردار هستند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی با اشاره به نیازسنجی آموزشها و رشتهها براساس پتانسیل و نیاز استان، افزود: هرسال نیازسنجی خود را بروزرسانی میکنیم و در این راستا در سال گذشته سند مهارت استان را تنظیم کردهایم.
خوشایند بیان کرد: در راستای فرهنگسازی بهره گیری از آموزشهای فنی و حرفهای، طرح ایران مهارت را در مدارس دوره اول و دوم دبیرستان در سطح استان اجرا میکنیم.
وی ادامه داد: در سال تحصیلی 98 -97، 10 درصد مدارس را جز این برنامه قرار دادیم تا در طول سال دانشآموزان 60 ساعت دوره مهارتی ببینند.
مدیرکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی افزود: در دانشگاهها نیز مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی را راه اندازی کردهایم که در حال حاضر این مرکز در دانشگاه بیرجند راه اندازی شده و پیگیر آن هستیم که در دانشگاه پیام نور، دانشگاه صنعتی و دانشگاه آزاد اسلامی نیز راه اندازی کنیم.
خوشایند بیان کرد: طی چهار ماهه نخست امسال ۳۷۴ هزار و ۶۴۵ نفر ساعت آموزش به بانوان و ۸۹ هزار و ۲۹۸ نفر ساعت آموزش به آقایان داده شد و در مجموع 2432 نفر دوره آموزش فنی و حرفهای در آموزشگاههای آزاد استان به آقایان و بانوان داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: طرح مهارت آموزی دوگـانه( آموزش ـ کار)، طرح آموزشی تلفیقی (کارگاهی و الکترونیکی)، طرح مهارت آموزي ويـژه (استقلال مراكز در برنامه ريزي و اجراي دورههاي ويژه)، طرح کارآفرینی مهارت بنیان با هدف توانمندسازی و افزایش خودباوری مهارت آموختگان و فارغ التحصیلان برای ورود به بازار کار از طرحهای جدید مهارت آموزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در سال جاری است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اشتغال , فنی و حرفهای , تسهیلات