يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۳۱
استاندار خراسان جنوبی:

بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت خیران آموزشی ضروری است

استاندار خراسان جنوبی گفت: اعتبارات سالانه استان محدود است اما برای جذب اعتبارات ملی در استان خوب عمل می‌شود و باید از ظرفیت افراد خیر در بخش آموزشی نیز بیشتر بهره‌مند شویم.
بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت خیران آموزشی ضروری است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایرنا، محمدصادق معتمدیان روز یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش و شورای پشتیبانی سوادآموزی استان خراسان جنوبی افزود: برای ساخت مسکن ارزان قیمت با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به صورت تهاتری موافقت شده است تا با قیمت کارشناسی زمین در اختیار ستاد قرار گیرد و ستاد نسبت به ساخت و ساز اقدام کند.
وی اظهار داشت: در وهله نخست ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی در قالب ۱۱۵ قطعه زمین از بنیاد مستضعفان به صورت تهاتر در دستور کار قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی درباره کلاس‌های کانکسی در استان گفت: در حال حاضر ۵۸ کلاس کانکسی در استان وجود دارد که با توافق های انجام شده تا پایان امسال نسبت به حذف این کلاس‌ها اقدام خواهد شد.
وی با اشاره به درخواست آموزش و پرورش برای تغییر کاربری مدارس خالی استان افزود: استانداری برای خریداری این مدارس اعلام آمادگی می‌کند.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از سال ۹۶ تاکنون ۱۳۹ مدرسه خالی با متراژ ۳۴ هزار مترمربع در این استان شناسایی و برای تغییر کاربری از آموزشی به تجاری پیشنهاد داده شده است.

برنامه کاربردی و عملیاتی برای کاهش بی‌سوادی ارایه شود
معتمدیان همچنین از اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خواست آمار و اطلاعات دقیقی از میزان سطح سواد و بی‌سوادی را ارایه دهد و گفت: کلی‌گویی کفایت نمی‌کند و مهمترین مطالبه ما این است که با برنامه‌های کاربردی و عملیاتی آمار بی‌سوادی را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: اداره کل آموزش و پرورش استان باید برنامه‌ای عملیاتی را تعیین کند تا برای ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی در دستور کار قرار دهیم.

استاندار خراسان جنوبی در ارتباط با مشارکت دستگاه‌های اجرایی در راستای طرح توسعه سوادآموزی خطاب به مدیرکل آموزش و پرورش گفت: اگر مشکل با مکاتبه حل می‌شود در این زمینه مکاتبه می‌کنیم اما بدون شک با مکاتبه مشکلات حل نخواهد شد.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم و روستایی از اولویت‌های ماست اظهار داشت: زیرساخت‌های آموزشی در مناطق عشایری به مراتب از روستاها کمتر است و باید این موضوع مورد توجه واقع شود.

معتمدیان ادامه داد: خراسان جنوبی جزو محدود استان‌هایی است که جمعیت عشایر کوچنده نیستند و تقریبا ثابت هستند لذا باید زیرساخت‌های آموزشی در مناطق عشایری نیز در اولویت قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: فاصله بین مناطق کم برخوردار و برخوردار از نظر سطح سوادآموزی زیاد است لذا باید امکانات استان را در مناطق کمتر برخوردار متمرکز کنیم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۵۸۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , آموزش و پرورش , مسکن