چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۰۷

زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/71

زندگی‌نامه شهدا خراسان جنوبی/71
 
به گزارش خراسان‌تایم، چه کسی می‌داند جنگ چیست؟ چه کسی می‌داند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را می‌درد؟ چه کسی می‌داند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ ‌جوانم چه می‌کند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوال‌ها و جواب‌ها قرار گرفته‌ایم‌؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکس‌های جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختًران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد می‌کند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی می‌داند هویزه کجاست؟‌ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی می‌داند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنی‌های، تانک له می‌شود؟

شهید اباذر جودی طوری تربیت شد که با یقینی کامل حرکت کرد. همواره در مسائل مذهبی و دینی علاقه از خود نشان می داد. پایبند به فرائض دینی، علاقه مند به زیارت قبور ائمه اطهار(ع) و زیارتگاهها، آرزوی رسیدن به کمالات انسانی و شهادت در راه خدا، نظم و پاکیزگی در کارها و امور شخصی از صفات بارز وی بود.

با شروع فصل پائیز و مهرگان، روز اول مهرماه سال 1347، شور وشعف دانش آموزان و حضور در سرکلاسهای درس، در روستای تقاب ازتوابع شهرستان خوسف نوزادی پا به عرصه وجود گذاشت که در صحنه های ایثارگری حماسه ساز شد. او همنام با ابوذر، صحابی باوفای رسول گرامی اسلام(ص)، که با حماسه آفرینیهایش به ربذه تبعید و جان گرانمایه خویش در راه اهداف دینی و اسلامی فدا کرد.

شهید اباذر جودی از خانواده ای متدین و معتقد به سلوک دینی، طوری تربیت شد که در همین راستا و با یقینی کامل حرکت کرد. همواره در مسائل مذهبی و دینی علاقه از خود نشان می‌داد. پایبند به فرائض دینی، علاقه مند به زیارت قبور ائمه اطهار(ع) و زیارتگاه‌ها، آرزوی رسیدن به کمالات انسانی و شهادت در راه خدا، نظم و پاکیزگی در کارها و امور شخصی از صفات بارز وی بود.
دوران کودکی و تحصیلات ابتدائی را در زادگاهش گذراند و برای تحصیل در دوره راهنمائی به روستای معصوم آباد و پس از اتمام این مقطع، برای ادامه تحصیل به شهرستان بیرجند عزیمت نمود. سال سوم دبیرستان بود که دراندیشه رفتن به جبهه بسر می برد و بالاخره از طریق بسیج عازم جبهه شد. پس از اتمام تحصیل و اخذ مدرک دیپلم از طریق سپاه پاسداران به خدمت سربازی رفت و ازآنجا که سابقه حضور در جبهه داشت، به عنوان تک تیرانداز در لشکر ویژه شهدا مشغول به خدمت شد.
شهید اباذر جودی، سرانجام پس از کارزار با دشمن و دلاورمردیهائی که از خود نشان داد، در تاریخ 5/5/1367 حین عملیات مرصاد در منطقه پدافندی اسلام آبادغرب، به درجه رفیع شهادت نائل شد. پیکر پاکش پس از تشییع در بیرجند به زادگاهش منتقل و به خاک سپرده شد. روحش شاد و یادش گرامی.

منبع : اداره اسناد و انتشارات اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی
انتهای‌پیام/2/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۶۹۶