چهارشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۱۵
امام جمعه بیرجند:

برخی از مدیران به جای شرمندگی از عملکردشان طلبکار شده‌اند

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه امربه معروف تنها به حجاب نیست بلکه دزدی و گران فروشی بدتر از آن است گفت: برخی از مدیران به جای شرمندگی از عملکردشان طلبکار شده‌اند.
برخی از مدیران به جای شرمندگی از عملکردشان طلبکار شده‌اند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی در نشست شورای معاونین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: افرادی که درصدد انجام اقدامات قانون شکنانه هستند و منکرات را انجام می‌دهند، آنقدر مستبد هستند که تذکرات قانونی را بر نمی‌تابند و متأسفانه برخی حتی با ضرب و جرح و قتل پاسخگو هستند.
وی با بیان اینکه بسیاری از مسئولین همواره در این امر مقصر هستند افزود: باید ماهیت چنین افرادی که هیچ قانونی را بر نمی‌تابند مشخص شود، این افراد در مسائل سیاسی عملا می‌گویند که یا باید ما باشیم یا فتنه بر پا می‌کنیم که نمونه این افراد در تاریخ زیاد بوده است.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه باید ماهیت استبدادی این افراد برای خودشان و برای مردم مشخص شود خاطرنشان کرد: در کدام کشور به انسان اجازه می‌دهند بر خلاف قانون عمل کند؟
عبادی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها، فشارها وَرای مقررات بر دوش مردم حاکم است تصریح کرد: طبق آمار در هر دو روز یک قتل به وسیله پلیس آمریکا انجام می‌شود آن هم برای اتفاقات معمولی از جمله رد کردن چراغ قرمز.
وی بیان کرد: آنچه افراد قانون‌شکن به عنوان آزادی مطرح می‌کنند حرف خلافی است چون آزادی به معنی قانون‌شکنی در هیچ جای دنیا وجود ندارد.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی یادآور شد: افراد قانون شکن و خودپرست مایه‌ امیدواری دشمنان هستند و اگر منافع خودشان تأمین نشود حاضرند هر ظلم و فتنه را انجام دهند.
عبادی بیان کرد: در حال حاضر در شرایط خوبی قرار داریم چون این روندی که امروز قوه قضائیه پیش گرفته و از قانون و برخورد با قانون‌شکن پشتیبانی می‌کند بسیار جای امیدواری است.
وی ضمن بیان مفاسد موجود در ادارات دولتی گفت: مسئولان دولتی در هر رده‌ای که هستند باید در صف مقدم اجرای قانون باشند چون از یک سو به مردم قول داده‌اند که آمدنشان برای اجرای قانون بوده و از سویی درآمدی دریافت می‌کنند که باید مطیع قانون باشند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی مطرح کرد: متاسفانه شاهد هستیم که برخی از مسئولین نسبت به تعهدی که به مردم داده‌اند در جهت خدمت رسانی عهد شکنی کرده بنابراین درآمدی که از این طریق دارند هنگامی که به وظیفه خود عمل نمی‌کنند حرام خواری است.
عبادی با بیان اینکه متاسفانه حراست‌ها هم گاهی به جای اینکه قانون را حفظ کنند خودشان متهم هستند گفت: چند وقت قبل بنا برگزارشی 80 میلیارد تومان تسهیلات برای مسئله سیل به استان اختصاص یافته و برخی برای گرفتن این پول‌ها پرونده سازی‌ کرده که فردی متوجه می‌شود و اطلاع‌رسانی می‌کند اما به جای اینکه افراد متخلف از اقدام خود شرمنده شوند علیه این فرد شکایت کردند و طلبکار درآمدند. در هیچ کجای دنیا چنین اجازه‌ای نمی‌دهند که اعتبارتی جذب شود و در بین عده‌ای که ذی حق نیستند توزیع شود و از طرفی افرادی که مشکلشان با 500 هزار تومان رفع می‌شود بودجه‌ای وجود نداشته باشد که مشکل این خانواده را برطرف کرد!
وی با انتقاد از زندگی‌های اشرافی و دعوتی و خرج‌های آنچنانی ادامه داد: نمی‌توان در مقابل این منکرات بی‌تفاوت بود؛ این‌ها کجا می‌روند؟ دنبال چه هدفی هستند؟
عبادی عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر فریضه‌ای الهی است و اساس آن نیز نوع دوستی است تا انسان و جامعه فاسد نشود.
وی با بیان اینکه زمینه‌ای که امروز وجود دارد بسیار مناسب است گفت: قیام سید الشهدا تصریح می‌کند که این امر بسیار مهم و حیاتی است چون بهترین انسان‌ها فدا می‌شوند تا جامعه سالم بماند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی گفت: راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر نباید کلیشه‌ای باشد بلکه باید از ابتکارات و اقدامات موثر در شیوه برخوردها و شکایات استفاده شود.
عبادی بیان کرد: مفاسد تنها در مسئله عفاف وحجاب نیست بلکه گران فروشی و دزدی بدتر از آن است که باید برای سالم سازی جامعه فکر و مطالعه سود و برخورد قانونی انجام شود.

انتهای پیام/4
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۷۶۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم ، نهی از منکر ، امر به معروف