شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۲۹
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی:

دفترچه بیمه بعد از 10 روز صادر می‌شود

علی اربابی با بیان اینکه برای متقاضیان دفترچه بیمه 10 روز انتظار در نظر گرفته شده، بیان کرد: مردم باید قبل از این که دچار بیماری می‌شوند به دنبال دفترچه بیمه خود بیایند زیرا دیگر دفترچه بیمه در همان روز صادر نمی‌شود.
دفترچه بیمه بعد از 10 روز صادر می‌شود
 
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی خراسان‌تایم، علی اربابی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی روز شنبه 23 شهریور ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آئین‌نامه اجرایی بند الف ماده 70 برنامه ششم توسعه، گفت: در این آئین‌نامه آمده است که داشتن بیمه سلامت برای عموم مردم جنبه اجباری پیدا کرده و ما موظفیم که برای همه مردم پوشش بیمه‌ای ایجاد کنیم.

وی افزود: با کمک بانک جامع ایرانیان وزارت رفاه که آزمون وُسع اقشار جامعه را انجام می‌دهد مشخص می‌شود که افراد در کدام دهک درآمدی قرار می‌گیرند و وضع بیمه‌ای آنان مشخص می‌شود. در همین رابطه حق بیمه افرادی را که در دهک‌های درآمدی اول تا سوم قرار دارند به طور کامل دولت پرداخت می‌کند، 50 درصد حق بیمه افرادی که در دهک چهارم قرار می‌گیرند به عهده خود این افراد است و همچنین افرادی که در دهک درآمدی پنجم به بعد قرار دارند باید 100 درصد حق بیمه خود را خودشان پرداخت نمایند.

اربابی با بیان اینکه برای متقاضیان دفترچه بیمه 10 روز انتظار در نظر گرفته شده، بیان کرد: مردم باید قبل از این که دچار بیماری می‌شوند به دنبال دفترچه بیمه خود بیایند زیرا دیگر دفترچه بیمه در همان روز صادر نمی‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی بیان کرد: ما همچنین منتظر بخشنامه تقسیط موارد بیمه برای کسانی هستیم که حق بیمه پرداخت می‌کنند تا مشخص شود که این حق بیمه چگونه باید قسط‌بندی شود تا مردم متضرر نشوند.

وی افزود: مبلغ 48400 تومان به صورت ماهیانه برای افرادی که موظفند 100 درصد حق بیمه خود را پرداخت کنند در نظر گرفته شده و این مبلغ برای افرادی که در دهک چهارم درآمدی هستند شامل تخفیف 50درصدی و معادل 24200 هزارتومان است.

اربابی با بیان اینکه آزمون وسع برای احقاق حق افرادی است که درآمدی کمی دارند، خاطرنشان کرد: ممکن است در روند این کار مشکلاتی پیش بیاید اما قابل حل خواهدبود ضمن آنکه بررسی وسع مردم به دلایل مختلف سخت است اما به وزارت رفاه که متولی آزمون وسع است، اعتماد داریم.

وی ادامه داد: بیمه‌ها نیازمند منابع پایدار هستند تا بتوانند بهتر در خدمت مردم باشند؛ درحال حاضر بیش از 85درصد حق بیمه را دولت پرداخت می‌کند که این کار درستی نیست و باید بر اساس درآمد افراد از افراد پردرآمد دریافت شود. این طرح فعلا برای افراد فاقد پوشش بیمه انجام شده و این افراد مورد آزمون وسع قرار می‌گیرند و متقاضیان می‌توانند از اول مهرماه به مدت 6 ماه به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند.

4000 نسخه درمانی الکترونیکی در استان صادر شده است
اربابی در خصوص الکترونیکی شدن نسخه‌های درمانی نیز عنوان کرد: زیرساخت نسخ الکترونیکی در سه شهرستان به صورت آزمایشی در حال اجرا است که حدود 4000 هزار نسخه نسخه الکترونیکی ایجاد شده و بیش از 1000 نسخه به مراحل آخر و تحویل دارو نیز رسیده است.

وی افزود: به دنبال این هستیم که تا آبان ماه دو شهرستان دیگر را نیز به این سیستم اضافه کنیم اما در مورد مرکز استان ابتدا باید از عملی بودن این طرح در شهرستان‌ها اطمینان حاصل کرده و درصورت اطمینان این طرح را در بیرجند هم به حالت اجرا در بیاوریم.

اربابی با اشاره به پرداخت‌های اداره کل بیمه سلامت در سال گذشته و سال جاری، بیان کرد: در بخش دولتی و دانشگاهی تاپایان اردیبهشت ماه و 70 درصد خرداد ماه را پرداخت کرده‌ایم که در حدود 25 میلیارد تومان است. در بخش دولتی، خصوصی و خیریه که شامل بیمارستان‌ها، مطب‌ها و آزمایشگاه‌ها است، تاپایان خردادماه و حدود 4 میلیارد تومان پرداختی داشته‌ایم. در بخش داروخانه‌های مستقل و خصوصی تا پایان تیرماه حدود 4 میلیارد تومان پرداخت کرده‌ایم و در بخش سطح یک روستائیان تا پایان تیرماه به صورت علی‌الحساب 80 درصد که 7 میلیارد تومان است پرداخت کرده‌ایم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۳۸۸۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , بیمه , بیمه سلامت