به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، مجتبی ابراهیمی اظهار داشت: اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی با همکاری مشترک اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی استان از مهر سال ۱۳۹۶ در استان آغاز شد و هم اکنون در حال اجراست.
وی بیان کرد: در راستای توسعه بازار و فروش محصولات پیشرانان طرح الگوی توسعه مشاغل خانگی، چهار نفر از پیشرانان طرح که در حوزه صنایع دستی فعالیت داشتند به نمایشگاه صنایع دستی کشور اعزام شدند و در این نمایشگاه شرکت کردند.
وی گفت: جهاد دانشگاهی با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تمامی هزینههای مربوط به اجاره غرفهها و اسکان را برعهده داشته است.
مدیر طرح ملی الگوی توسعه مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه محصولات فروش رفته حاصل تولیدات متقاصیان طرح الگوی توسعه مشاغل خانگی بوده است اظهار داشت: عرضه محصولات این متقاضیان به بازار به طرق مختلف در حال شکلگیری است.
وی حضور در نمایشگاههای استانی و کشوری، دریافت سفارشها از سازمانهای مختلف و توسعه بازارهای بینالمللی را از جمله اقدامات انجام شده یا در دست انجام برای فروش محصولات ذکر کرد.
ابراهیمی افزود: در طرح ملی الگوی توسعه مشاغل خانگی، توسعه بازار بینالملل در دست پیگیری است و به دنبال توسعه بازارهای فروش محصولات پیشرانان در کشورهای عراق، بنگلادش و تایلند هستیم.
وی با تاکید بر برندسازی، بسته بندی با کیفیت و ارائه محصولات با کیفیت بهتر نسبت به گذشته تصریح کرد: یکی از اهداف طرح ملی الگوی توسعه مشاغل خانگی این است که برای تولیدات مشاغل خانگی، برند منحصر به فرد ثبت و محصولات در این قالب عرضه شود.
وی گفت: در ادامه اقدامات این طرح، با رایزنیهای انجام گرفته توسط جهاد دانشگاهی کشور با تاجر عراقی، مکانی در این کشور مورد بازدید قرار گرفته و مقرر شده در صورت تایید نهایی، برای فروش محصولات پیشرانان از این فضا بهره ببریم.
ابراهیمی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که در هر شغل مزیتدار خانگی به صورت شبکهای فعالیت انجام شود و تمامی ارکان زنجیره ارزش هر شغل تحت نظر پیشران اصلی نقش ایفا کند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , جهاددانشگاهی , اشتغال