چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۹

اصلاح روحیه مدرک‌گرایی/ دانشجوی مهارتی تربیت کنیم

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی با بیان اینکه اکنون در سطح جهان آموزش‌های شغلی وارد دانشگاه‌ها شده است، گفت: در برنامه ششم دیده شده که ۳۰ درصد کل دانشجویان کشور تبدیل به دانشجویان مهارتی شوند.
اصلاح روحیه مدرک‌گرایی/ دانشجوی مهارتی تربیت کنیم
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از ایسنا، ابوالفضل فورگی نژاد، امروز 17 مهرماه، در نشست خبری به مناسبت ۱۸ مهرماه روز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، با بیان اینکه تربیت نیروی کار در جهان امروز از اهمیت بسیار برخوردار است، اظهار کرد: برخی از دانشگاه‌ها این رسالت را دارند که نیروی کار مهارتی را تامین کنند.
وی با بیان اینکه اکنون در سطح جهان آموزش‌های شغلی وارد دانشگاه‌ها شده است، افزود: در برنامه ششم دیده شده که ۳۰ درصد کل دانشجویان کشور تبدیل به دانشجویان مهارتی شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی بیان کرد: وقتی تمام فارغ‌التحصیلان در رشته‌های نظری باشند، جامعه به تمام این رشته‌ها نیاز نخواهد داشت، بنابراین نیاز به تغییر رویکرد در این حوزه داریم.
فورگی نژاد با بیان اینکه در دانشگاه علمی ـ کاربردی همین مسیر را در پیش داریم، تصریح کرد: باید به سمت رشته‌های شغل محور و مراکزی که در محیط شغلی و یا در صنعت قرار گیرند، رویم.
وی با بیان اینکه اولین مرکز در جوار صنعت در استان سال گذشته در منطقه ویژه اقتصادی ایجاد شد، افزود: این مراکز ارتباط تنگانگی با محیط کاری دارند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی بیان کرد: باید در این مسیر حرکت کنیم که افراد در محیط‌های شغلی آموزش ببینند.
فورگی نژاد ادامه داد: در سال گذشته 434 نفر پذیرش مهرماه داشته‌ایم و امسال ۶۴۳ نفر در رشته‌های کاردانی و کارشناسی پذیرش شده‌اند که رشد داشته است.
وی با اشاره به کارکردهای این دانشگاه، افزود: ارتقاء شغلی و مهارتی شاغلین و جذب تعداد بیشتری از دانش‌آموزان در رشته‌های کاردانی از رویکردها و اهداف است که امسال ۴۸ دانش‌آموز در رشته‌های کاردانی ثبت‌نام کرده‌اند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی بیان کرد: سال گذشته در ۶۰ کد رشته تحصیلی و امسال در ۵۸ کد رشته پذیرش داشته‌ایم، اما تعداد دانشجویان افزایش پیدا کرده است.
فورگی نژاد با بیان اینکه سال گذشته ۹ مرکز در استان فعال بوده‌اند و امسال ۱۰ مرکز فعال هستند، تصریح کرد: سیاست دانشگاه انقباضی است، اما با پیگیری توانستیم یک مرکز در منطقه ویژه اقتصادی استان ایجاد کنیم.
وی با اشاره به فرهنگ‌سازی در مورد گرایش به سمت رشته‌های مهارتی، بیان کرد: اصلاح روحیه مدرک‌گرایی به روحیه مهارت‌آموزی نیاز به کمک رسانه‌ها دارد.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی تصریح کرد: فعالیت‌های کارآفرینی با این رویکرد است که روحیه کارآفرینی را افزایش دهد که در این راستا رویدادهای شتاب را برگزار می‌کنیم.
فورگی نژاد با بیان اینکه سال گذشته رویداد استارت‌آپی عناب را با هدف ایجاد روحیه کارآفرینی در جامعه برگزار کردیم، اظهار کرد: جز محدود دانشگاه‌هایی هستیم که دانشجویان خود را همواره رصد کرده و هرساله دانشجویان کارآفرین را تجلیل می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه هرسال رویدادی را تحت عنوان تجلیل از کارآفرینان از میان فارغ‌التحصیلان برگزار می‌کنیم، خاطرنشان کرد: با برگزاری نمایشگاه توسعه اشتغال و کارآفرینی نیز در بازه‌ای از هر سال، کارآفرینان برتر را معرفی می‌کنیم که سال گذشته 56 نفر از کارآفرینان در نمایشگاه شرکت کردند و امسال نیز قصد داریم این نمایشگاه را برگزار کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی تصریح کرد: در تمام دانشگاه‌ها در سطح کشور ۱۲۰ مرکز نوآوری فعال وجود دارد، اما در استان هنوز مرکز نوآوری تاسیس نشده و در صورت داشتن شرایط لازم این مراکز تاسیس خواهند شد.
فورگی نژاد با بیان اینکه این دانشگاه در بحث توسعه فعالیت‌های ورزشی نگاه ویژه، خاص و فرااستانی دارد، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی زمینه شرکت دانشجویان را در برنامه‌های ورزشی کشوری به خوبی فراهم کرده و هرساله مسابقات ورزشی را در سطح کشور داریم و بدون اخذ هیچ‌گونه وجهی دانشجویان را اعزام می‌کنیم.
وی با بیان اینکه در کنار برگزاری مسابقات ورزشی، برنامه‌های فرهنگی و برنامه‌های ویژه اربعین و راهیان نور را برگزار می‌کنیم، تصریح کرد: دانشجویان این دانشگاه در جشنواره‌های قرآنی کشوری نیز مقام کسب کرده‌اند.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی خراسان جنوبی بیان کرد: تفاوت آموزش‌های شغل‌محور در این دانشگاه با آموزش‌های ارائه شده در آموزشگاه‌های آزاد این است که افراد در این دانشگاه موضوعات علمی مرتبط با رشته خود را نیز فرامی‌گیرند و تنها به کسب آن مهارت اکتفا نمی‌شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۴۳۱۷
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دانشگاه جامع علمی کاربردی , اربعین