به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، کبری ناصری صبح امروز در نشست خبری به مناسبت روز جهانی دارو اظهار داشت: تمامی واحدهای تولیدی موظف هستند نشانگرهای رنگی تغذیه را بر روی برچسب مواد غذایی درج کنند.
وی با بیان اینکه باید نشانگرهای رنگی تغذیه میزان انرژی قند و چربی مواد غذایی را به مصرف کننده نشان دهد افزود: طبق بازرسیهای شش ماه امسال 15 پرونده به دلیل تخلفات به مراجع قضایی خراسان جنوبی ارسال شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی گفت: در شش ماه امسال 64 مورد ثبت و پیگیری شکایات در خراسان جنوبی داشتهایم که گشتهای امسال نیز در این مدت 164 مورد بوده است.
ناصری با بیان اینکه طرح پایش برچسبها را در خراسان جنوبی طی 14 دوره انجام دادیم و 2هزار و 800 محصول در این راستا ارزیابی شده است افزود: در زمینه پایش باقیمانده سموم در فرآوردههای خام کشاورزی نیز 45 محصول را نمونهبرداری کردیم تا بحث سلامت آنان ارزیابی شود.
وی اظهار داشت: طبق بازرسیهای انجام شده در این مدت 42 قلم لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق به ارزش 46 میلیون و 852 هزار ریال، 18 قلم مواد خوراکی و آشامیدنی قاچاق به ارزش 37 میلیون و 551 هزار ریال، 29 قلم داروی گیاهی قاچاق شامل 437 عدد به ارزش ریالی 12 میلیون و990 هزار ریال کشف شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 98 درصد محصولات تولیدی خراسان جنوبی دارای نشانگر تغذیهای است گفت: از ابتدای امسال 60 فروشگاه آرایشی بهداشتی، 36 فروشگاه خوراکی، 9 مرکز فروش تجهیزات پزشکی، 137 داروخانه و 11 عطاری بازرسی شد.
ناصری با بیان اینکه 74 کارخانه مواد غذایی و بهداشتی در استان داریم که از این تعداد 72 کارخانه مواد غذایی و آشامیدنی و 2 مورد نیز کارخانه تولید مواد آرایشی و بهداشتی است افزود: 248 مورد نظارت بر تولیدات پس از عرضه در بازار صورت گرفته است.
وی از 438 مورد بازرسی از کارخانه جات از ابتدای امسال خبر داد و اظهار داشت: چهار مورد صدور گواهی بهداشتی صادراتی در استان داشتیم و 54 پروانه ساخت برای کارخانجات تولیدی در استان صادر شده است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , داروی گیاهی , دانشگاه علوم پزشکی بیرجند