به گزارش خراسانتایم، چه کسی میداند جنگ چیست؟ چه کسی میداند فرودیک خمپاره قلب چند نفر را میدرد؟ چه کسی میداند جنگ یعنی سوختن، یعنی آتش، یعنی گریز به هر جا، به هر جا که اینجا نباشد، یعنی اضطراب که کودکم کجاست؟ جوانم چه میکند؟ دخترم چه شد؟ به راستی ما کجای این سوالها و جوابها قرار گرفتهایم؟ کدام دختر دانشجویی که حتی حوصله ندارد عکسهای جنگ را ببیند و اخبار آن را بشنود. از قصه دختًران معصوم سوسنگرد با خبر است؟ آن مظاهر شرم و حیا را چه کسی یاد میکند که بی شرمان دامنشان را آلوده کردند و زنده زنده به رسم اجدادشان به گور سپردند. کدام پسر دانشجویی میداند هویزه کجاست؟ چه کسی در هویزه جنگیده؟ کشته شده و در آنجا دفن گردیده؟ چه کسی است که معنی این جمله رادرک کند: نبرد تن و تانک؟! اصلا چه کسی میداند تانک چیست؟ چگونه سر 120 دانشجوی مبارز و مظلوم زیر شنیهای، تانک له میشود؟
شهید سید محمد حجتی به تاریخ 03/01/1343 در روستای بیدسکان از توابع شهرستان فردوس متولد و در تاریخ 23/04/1361 در منطقه شلمچه به فیض شهادت نائل شد.
شهید سید محمد حجتی معروف به محسن فرزند سیدیعقوب به تاریخ 03/1/1343 درخانواده ای مذهبی در روستای بیدسکان از توابع شهرستان فردوس دیده به جهان گشود. در سن 2 سالگی به شدت دچار مریضی شد و در آستانه مرگ قرار گرفت. بطوریکه اطرافیان به کلی از زنده بودنش قطع امید کرده بودند که با دعای مادر شهید و توسل به ائمه اطهار(ع) خداوند محمد را شفا داده و سلامتی او برمی گردد. دوران تحصیلات ابتدائی را در زادگاهش سپری نمود و برای ادامه تحصیل به فردوس رفت. شهید حجتی به دلیل مشکلات مالی و اقتصادی خانواده، فقط تا کلاس دوم راهنمائی به تحصیل پرداخت. سپس به شغل لحاف دوزی مشغول شد و در دوران فراغت خود نیز به پدر و مادر کمک می نمود و همچنین مطالعه ، عبادت و خدمت به خلق نیز از جمله فعالیت های او در این دوران بود.
در دوران شکل گیری انقلاب اسلامی به قدر وسع فکری و جسمی خویش از هیچ گونه تلاشی برای به ثمر نشستن نهضت حضرت امام(ره) فرو گذار نکرد. بعد از پیروزی انقلاب در پایگاه های بسیج و کلاس های نظامی حضوری فعال داشت. در مقابل رفتارها و سخنان نابجا و عقاید انحرافی از خود سعه صدر نشان می داد و با شهامت اخلاقی و به دور از هر گونه تعصب، با بیانی منطقی از ارزش های اسلامی دفاع می نمود.
با شروع جنگ تحمیلی به دلیل عشق و علاقه فراوان برای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و پاسداشت اهداف و آرمان شهدا، راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل گردید. او قبل از اعزام به گلزار شهدای روستای بیدسکان رفت و با ارواح طیبه شهدا میثاق بست که راهشان را ادامه دهد و در کنار قبر یکی از شهدا محل دفن خود را نیز ترسیم نمود وبا خوشحالی به دوستانش گفت که من از این سفر برنمی گردم.
سرانجام شهید سید محمد حجتی در تاریخ 11/2/1361 به جبهه جنوب اعزام و به عنوان رزمنده تیپ 21 امام رضا(ع) پس از حدود نزدیک به سه ماه حضور در میادین نبرد، حین عملیات رمضان و در منطقه شلمچه (پاسگاه زید) بر اثر اصابت ترکش در تاریخ 23/4/1361 به فیض شهادت نائل گردید. پیکر پاک شهید پس از تشییع در گلزار شهدای زادگاهش(روستای بیدسکان) به خاک سپرده شد. روحش شاد و یادش گرامی.
انتهایپیام/2/