بایدها و نبایدهای بهداشتی در سفر اربعین
23 مهر 1398 ساعت 12:49
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند گفت: در پیادهروی اربعین رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و آب از اهمیت بسیاری برخوردار است که زائران باید برای داشتن سفری بدون خطر از آن غافل نشوند.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، زهره امیرپور اظهار کرد: در پیادهروی اربعین رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و آب از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی با بیان اینکه در این سفر زائران نباید از آب چاه مصرف کنند، افزود: در این سفر باید آب را به شکل بستهبندی مصرف کنند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند با تاکید بر پرهیز از مصرف غذاهای چرب، تصریح کرد: در این سفر به دلیل پیادهروی در ساعات روز، زائران باید غذاهای ساده و سبک مصرف کنند.
امیرپور با بیان اینکه افراد باید از مصرف سبزیجات خام و سالاد در طول سفر خودداری کنند، افزود: احتمال وجود وبا در کشور عراق زیاد است.
وی بیان کرد: میوهها حتی اگر شسته شده نیز باشند باید قبل از مصرف مجددا شسته و سپس مصرف شوند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند بیان کرد: بیشترین انتقال میکروبها از راه دست است، بنابراین افراد باید مواد ضدعفونی کننده همراه خود برای شست و شوی دستها داشته باشند.
امیرپور با بیان اینکه باید خرید کنسروها دقت کنند، افزود: باید کنسروها را به مدت 20 دقیقه بجوشانند و سپس مصرف کنند.
وی با اشاره به استفاده از لیوان شخصی برای نوشیدن نوشیدنیها، بیان کرد: یخهایی که بر روی زمین کوچک میشود، غیربهداشتی بوده و نباید آنها را مصرف کرد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند ادامه داد: زائران باید از مصرف شیرهای گرم شده و یا با درب باز خودداری کنند و از موکبهای ایرانی که در آن موارد بهداشتی رعایت میشود غذا تهیه کنند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیرجند بیان کرد: زائران میتوانند از لیموترش در وعده های غذایی استفاده کنند تا از ایجاد مشکلات گوارشی در طول سفر جلوگیری شود.
امیرپور یادآور شد: استفاده از مغزجاتی مانند بادام و پسته در میان وعدهها بسیار مفید خواهد بود و معده را تقویت خواهدکرد.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 24426
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/24426/بایدها-نبایدهای-بهداشتی-سفر-اربعین
خراسان تایم
http://www.KhorasanTime.ir