به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، غلامرضا قوسی صبح امروز در جشن شکرگزاری برداشت زعفران و زرشک قاینات اظهار داشت: زعفران یک محصول چندساله است که پس از کشت میتوان حدود 5 سال از این محصول می توان برداشت کرد.
وی افزود: خراسان جنوبی در منطقه گرم و خشک قرار دارد و منابع آبی محدود است بنابراین کشت زرشک و زعفران متناسب با اقلیم و شرایط آب و هوایی استان است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه نیاز آبی کم محصول زعفران میزان بهرهوری را افزایش میدهد بیان کرد: محصول زعفران از جمله محصولاتی است که اشتغالزایی بالایی دارد.
قوسی با اشاره به اینکه 205 نفر روز در سال ظرفیت اشتغالزایی زعفران است تصریح کرد: زعفران ظرفیتی را به وجود میآورد که تمام اعضای خانواده در کاشت، داشت و برداشت آن دخیل هستند.
وی خاطرنشان کرد: 70 درصد اراضی کشاورزی خراسان جنوبی خرده مالک هستند بنابراین با کاشت زعفران ارزش اقتصادی اراضی افزایش مییابد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه کشت زرشک نیز ارزش اقتصادی بالایی در استان دارد یادآور شد: یکی از اولویتهای ما افزایش بهرهوری در واحد سطح و عملکرد در تولید محصولات کشاورزی از جمله زرشک و زعفران است.
قوسی با تاکید بر اینکه باید شاهد ارتقاء تولیدات باشیم اظهار داشت: در این زمینه دانش کشاورزان را افزایش داده و کشاورزی قراردادی اقدامی است که در جهاد کشاورزی برای تولیدات بیشتر صورت گرفته است.
وی افزود: در کشاورزی قراردادی از تامین مواد اولیه تا بازاریابی تولیدات با کشاورز همکاری میشود و تولید کننده دغدغه تولید و فروش نخواهد داشت.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , زرشک , زعفران