به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از تسنیم، علی هاشمی اظهار داشت: در حال حاضر 708 نفر از زندانیان استان با اشتغال در زندان برای خود درآمدزایی دارند.
وی بیان کرد: این تعداد در کارگاههای خدماتی، صنعتی، تولیدی و مزارع کشاورزی زندانهای استان حقالزحمه به صورت ماهانه دریافت میکنند.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی با بیان اینکه از این تعداد 64 نفر در کارگاههای صنعتی مشغول به کار هستند افزود: 129 نفر نیز در کارگاههای صنعتی فعالیت دارند.
هاشمی از فعالیت 119 نفر در مزارع کشاورزی خبر داد و گفت: 115 زندانی نیز در کارگاههای صنایع دستی و 281 نفر در مراکز تولیدی داخل شهر اشتغال دارند.
وی با بیان اینکه بیکاری به عنوان مهمترین عامل ارتکاب جرم است گفت: در این راستا اداره کل زندانهای خراسان جنوبی با راهاندازی مراکز فنی و حرفهای در زندانها و ایجاد کارگاههای اشتغال و حرفه آموزی زمینه حرفه آموزی و اشتغال را برای زندانیان فراهم کرده است.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی تصریح کرد: سال گذشته بنیاد تعاون بیش از یک میلیارد و 500 میلیون تومان به مددجویان زندانهای خراسانجنوبی حقوق پرداخت کرده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 3 هزار و 620 نفر از زندانیان خراسانجنوبی دورههای آموزشی فنی و حرفهای را گذراندند یادآور شد: از این تعداد 2 هزار و 763 نفر موفق به کسب گواهینامه شدند.
هاشمی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال از نظر روحی نیز برای زندانی تأثیر مثبتی دارد یادآور شد: ایجاد اشتغال به معنای کاهش مددجویان زندانها در کشور است.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی 60 درصد زندانیان استان را غیر بومی و 40 درصد را بومی اعلام کرد و گفت: 93 درصد زندانیان مرد هستند.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی سازمان زندانها نگهداری زندانی و اجرای حکم حبس است افزود: نخستین اولویت در اداره کل زندانها کاهش هدفمند جمعیت زندانیان است.
هاشمی خاطرنشان کرد: ارتقاء بهرهوری، توسعه منابع انسانی، ایجاد زندانهای هوشمند، توانمندی و مهارت فردی و اجتماعی، اصلاح الگوی مصرف و سامان دهی بازداشتگاههای امنیتی و انتظامی از جمله اهداف اصلی سازمان زندانها است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , تسهیلات , اشتغال