يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۲۶
معاون وزیر ورزش و جوانان خبر داد:

قول احداث هتل ورزش در خراسان جنوبی/کمک ویژه برای هیئت‌های ورزشی

معاون توسعه مدیریت وزیر ورزش و جوانان با اشاره به نبود خوابگاه ورزشی در خراسان جنوبی گفت: مشاوری به استان اعزام می شود تا بعد از تهیه طرح هتل ورزش احداث شود.
قول احداث هتل ورزش در خراسان جنوبی/کمک ویژه برای هیئت‌های ورزشی
 
به گزارش گروه ورزشی خراسان‌تایم به نقل از مهر، ژاله فرامرزیان پیش از ظهر یکشنبه در دیدار صمیمی با هیئت های ورزشی و سازمان‌های مردم نهاد خراسان جنوبی اظهار داشت: دولت اگر به اندازه توان می توانست فعالیت و وظایف خود را انجام دهد، دست نیاز به سمت نهادها و سازمان‌های غیر دولتی دراز نمی کرد.
وی بیان کرد: مسائل و مشکلات توسط تک تک سلول های جامعه شکل گرفته و تنها توسط خود این سلول ها قابل حل است که این سلول ها در قالب سازمان های مردم نهاد، بنیاد های خیریه، هیئت های ورزشی و سایر سازمانهای غیر دولتی فعالیت می کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه انتظارات سازمان های مردم نهاد باید متفاوت از سازه و ساختار دولت باشد، عنوان داشت: دولت می‌تواند تنها سیاست‌گذار و برنامه‌ریز باشد و برای عملیاتی شدن باید از جامعه مدنی استفاده کند.
 فرامرزیان با تأکید بر اینکه سازمان های غیر دولتی شرکاء دولت هستند و دولت باید سهم شرکای خود را پرداخت کند، افزود: باید در نظام بودجه ریزی از همان ابتدا سهم شرکاء  به خودشان داده شود نه به واسطه ها و تحقق این امر مستلزم این است که نظام بودجه ریزی در کشور تغییر پیدا کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: این فیلتر ها و واسطه ها سبب می شود تا منابع اعتباری منابع اعتباری به سرمنزل مقصود نرسد.
فرامرزیان با اشاره به اینکه ۸۵ درصد اعتبارات وزارت ورزش و جوانان اعتبارات فصل پنج است، گفت: به همین دلیل حقوق و مزایای وزارت حقوق و مزایای پایین دارد چون سهم کمک دهندگی آن بسیار بالاتر از سهم کمک گیرندگی آن است.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت میلیارد تومان کمک بلاعوض به خراسان جنوبی اختصاص یافت، بیان کرد: این در حالی است که در سال ۹۵ و ۹۴ این رقم زیر ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: بنابراین انتظار داریم که این افزایش اعتبارات خود را نشان دهد.
 فرامرزیان با بیان اینکه این مبالغ کمکی به سمن ها در هیچ دستگاه دولتی وجود ندارد، افزود: مدلی که شاخص بندی و نحوه اعتبار به دست سمن ها برسد خطای جدی است که در نظام مدل توزیع و مدیریت وجود دارد.

توزیع کمک به سمن های ورزشی بر اساس نظام شاخص بندی
وی ادامه داد: تمام تلاش وزارت این است که در نظام شاخص بندی همه سمن ها را شناسایی و شاخص بندی کنیم و به تناسب شاخص ها منابع کمکی را توزیع کنیم تا عدالت بهتر اتفاق بیفتد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: برخی از این منابع فقط و فقط برای اجرای طرح ها و پروژه های پیشنهادی وزرات ورزش و اداره کل به سمن ها اختصاص داده می شود که به نحوی هم  سمن ها را از مکانیزم غیر دولتی بودن خارج می کند و هم وزارت را در پاسخگویی تکالیف و وظایف خودمان به نوعی خالی می کند.
فرامرزیان با تأکید بر اینکه باید برای اجرای برنامه های جوانان نظرات و پیشنهادات خود آن ها را دریافت کنیم، بیان کرد: وزرات ورزش و جوانان نیز برای تحقق این نظام مشورتی آمادگی دارد منابعی اختصاص دهد.
وی با اشاره به اینکه انتظارات سازمان های غیردولتی حوزه جوانان نباید در تعبیر ردیف اعتباری باشد، افزود: شما شرکای اجتماعی دولت هستید باید سهم شراکت خود را طلب کنید و این مکانیزم می تواند تغییر جدی در نحوه تعامل دولت و سازمان های مردم نهاد ایجاد کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر اینکه وزارت به جد دنبال این است که صدور مجوز برای سازمان های مردم نهاد، فعالیت و شکل دهی مجامع را بر عهده بگیرد، بیان داشت: اگر این قانونی شود سازمان های مردم نهاد می توانند در مدل اعتبارات و منابع جایی داشته باشد.
فرامرزیان به تأسیس خانه های جوان در سال ۷۴ برای نخستین بار اشاره کرد و گفت: به دلیل اینکه جایگاه قانونی خانه های جوان تثبیت نشده بود هر بار خانه های جوان خراب شد و هر بار انبارشان از دست رفت.
وی اضافه کرد: در لایحه اهدف و وظایف تمام تلاشمان این است که جایگاه این خانه ها را قانونی کنیم و یک فایل به عنوان خانه جوان در انواع مکان ها باز کنیم تا بتواند استمرار پیدا کند.

دستگاه ها از قانون استخدام قهرمانان ورزشی تبعیت نمی کنند
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان قول همچنین برای اختصاص اعتباری خاص برای سازمان های غیردولتی جوانان استان قول مساعد داد.
فرامرزیان از وجود ۱۴ هزار هیئت ورزشی در سراسر کشور خبر داد و افزود: این شبکه یک ظرفیت مهم برای وزارت ورزش و جوانان است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته همه کمک به هیئت های ورزشی را از طریق ادارات کل انجام دادیم، بیان کرد: امسال ۱۰ درصد از سهم کمک به هر فدارسیون را به هیئت های ورزشی اختصاص دادیم و هر فدراسیون باید گزارش دهد این اعتبار به چه هیئت هایی پرداخت شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: پرداخت وزارت در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۵ حدود ۲۰ برابر شده است اما اثرات آن ۲۰ برابر نبوده است.
فرامرزیان در ارتباط با استخدام قهرمانان ورزشی نیز گفت: بیشترین استخدامی این افراد در وزارت ورزش است اما هیچ دستگاهی از این قانون تبعیت نمی کند علی رغم اینکه قرار بود هیچ محدودیتی در استخدام قهرمان نباشد.
وی اضافه کرد: حتی به قانون مدیریت کشوری این موضوع را بردیم اما حذف شد و دستگاه ها تبعیت نکردند.

قول های معاون وزیر برای ورزش استان
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در ماده ۹۴ قانون سهم بانون لحاظ شده است، بیان کرد: به موجب این قانون علاوه بر اینکه سهم هیئت های ورزشی بین زنان و مردان باید یکسان پرداخت شود مبلغی خاص به ورزش بانوان اختصاص داده شده است.
فرامرزیان با بیان اینکه اگر هیئت ورزشی رویداد ورزش بانوان را در این استان گرفت برای برگزاری این رویداد یک کمک ویژه پرداخت خواهم کرد، افزود: همچنین مبلغ قابل توجهی برای کمک به هیئت های ورزشی استان اختصاص داده می شود.
وی در ارتباط با نبود خوابگاه ورزشی در استان نیز گفت: برای رفع این کمبود نیز مشاوری به استان اعزام می شود تا بعد از تهیه طرح از محل سرمایه گذاری و کمک های فنی و اعتباری هتل ورزش در استان داشته باشیم.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۴۶۵۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , هتل ورزش