حل مشکلات ترافیکی نیازمند فرهنگسازی است
20 آبان 1398 ساعت 10:43
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: یکی از مشکلات استان، فرهنگ ترافیک و رانندگی است که باید دستگاههای مربوط در زمینه فرهنگسازی تلاش کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایرنا، سید کمالالدین میرجعفریان در دومین نشست شورای راهبری تصادفات استان که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: آموزش و پرورش از جمله دستگاههای فرهنگی است که اقدام بزرگی در بخش همیار پلیس انجام داده است.
وی گفت: اکنون همیار پلیس ماهیت خود را از دست داده و باید نسخه جدید برای آن تهیه شود تا فرهنگسازی در حوزه ترافیکی ادامه داشته باشد.
معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه تمام مصوبات در کمیسیونهای ایمنی و شورای ترافیک ماهیت اجرایی شدن دارند و توصیهای نیست اظهار داشت: برنامه تمام دستگاههای اجرایی در این حوزه رصد میشود و باید در چهارچوب مشخص عملیاتی شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیز با اشاره به آمارهای پزشکی قانونی از تصادفات استان گفت: این آمارها در فروردین ماه امسال با رشد بی سابقه ۹۲ درصدی مواجه بود اما در سه ماه ابتدای امسال به ۸۲ درصد رسید و اکنون آمار ۶ ماه ۳۸ درصد رشد را نشان میدهد.
جعفر شهامت با بیان اینکه آمارها حاکی از آن بوده که شدت رشد تصادفات در ۶ ماه نخست امسال کنترل شده است گفت: اگرچه نتیجه مطلوب نیست ولی اثرگذار بوده و امیدواریم تا پایان سال به نقطه صفر تبدیل شود.
وی با اشاره به افزایش تصادفات زنجییرهای در ۶ ماه دوم سال گذشته تاکید کرد: این آمارها درسهایی به ما میدهد که امسال نباید تکرار شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت: اجرای باند دوم در کاهش تصادفات رخ به رخ اثرگذار بوده اما حوزه راهداری نیز با اقدامات کم هزینه به دنبال کنترل تصادفات است.
وی با بیان اینکه علایم رانندگی و تابلوهای راهنمایی تا ۲ ماه آینده به روزرسانی و تکمیل میشود افزود: این تغییرات به خصوص در نیمه جنوبی استان بیشتر محسوس خواهد بود.
شهامت اظهار داشت: ساخت استراحتگاههای موقت در محورهای استان نیز به زودی پس از برگزاری مناقصه شروع میشود.
وی با اشاره به وجود چهار مرکز معاینه فنی در استان گفت: ۲۲ درصد خودروها در این مراکز رد میشود که بیشتر در تست ترمز و آلایندگی مشکل دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی با بیان اینکه اشکالات ۲ نقطه حادثه خیز استان تا دهه فجر امسال رفع میشود گفت: هم اکنون هشت میلیارد تومان قرارداد فعال در نقاط پرتصادف استان داریم.
وی با تاکید بر تقویت مبلمان راههای کویری گفت: برای این مهم از تمام ظرفیتها استفاده میشود تا بتوانیم کمبودها را جبران کنیم.
شهامت با اشاره به لزوم ایجاد سامانه پایش تصادفات بیان کرد: با این پایش پاسخی برای اینکه چقدر اقدامات انجام شده اثرگذار بوده و هزینهها در این حوزه چه میزان تاثیر دارد یا الگوی تصادفات در طول زمان چه تغییری داشته به دست میآید.
شهردار بیرجند نیز با بیان اینکه اگر منابع مالی داشته باشیم معابر خوبی خواهیم داشت گفت: نصب هر چراغ هوشمند ۶۰۰ میلیون تومان هزینه دارد لذا با احتساب ۱۰۴ تقاطع در شهر بیرجند اجرای این طرح هزینه زیادی خواهد داشت که با بودجه و اعتبارات موجود امکان ورود به این موضوع نیست.
محمدعلی جاوید افزود: از محل جرایم رانندگی ماده ۲۳ سال گذشته کل مبلغ تخصیص یافته ۱۰۰ میلیون در قالب اسناد خزانه سه ساله بوده است.
وی اظهار داشت: اجرای برخی راستگردها منوط به تملک است که اکثر آنها در اختیار دستگاههای دولتی بوده و در صورت همکاری میتوانیم با تهاتر این مهم را اجرا کنیم.
شهردار بیرجند با اشاره به هزینههای سنگینی که شهرداری برای جابه جایی تاسیسات در شهر باید به شرکتهای خدماترسان از جمله شرکت برق پرداخت کند گفت: اگر در این زمینه نیز بتوان به جای پرداخت نقدی از ظرفیت تهاتر استفاده کرد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی از آمادگی شهرداری برای تبلیغات در حوزه فرهنگ ترافیکی خبر داد و گفت: ابتدای باید دستگاه متولی فرهنگسازی تعیین تکلیف شود.
جاوید راهاندازی پیستهای اتومبیلرانی و موتورسواری را در شهر کویری همچون بیرجند الزامی دانست و گفت: این مهم در کاهش بسیاری از تصادفات اثرگذار است که میتوان مسابقات خوبی برای آن طرحریزی کرد.
وی با تاکید بر لزوم سرعت بخشی به تدوین طرح طرح جامع ترافیکی شهر بیان کرد: به تازگی موافقت نامهای با مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بین شهرداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی مبادله شده که امیدواریم تخصیص داده شود.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 24679
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/24679/حل-مشکلات-ترافیکی-نیازمند-فرهنگ-سازی