به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از ایسنا، مجید پورعیسی اظهار کرد: برنامه تولید و اشتغال بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۷ کل کشور در حوزه تکمیل و راهاندازی طرحهای نیمه تمام صنعتی با پیشرفته فیزیکی بالاتر از ۶۰ درصد و همچنین بازسازی و نوسازی(با مجوز توسعهای) به ترتیب ۳۳ و ۱۳۶۹ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پیشبینی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی بیان کرد: توجه و تأکید سازمان از یک سو و همچنین بر اساس جزء ۲ بند ۳ دستورالعمل اجرای بودجه و تنظیم موافقتنامههای اعتبارات تملک داراییهایی سرمایهای سال ۹۸ کل کشور، توزیع اعتبارات و تخصیص بودجه سال ۹۸ استان با اولویت پروژههای نیمهتمام در سطح استان خواهد بود.
پورعیسی ادامه داد: پرداخت مطالبات پروژههای خاتمه یافته و تقویت شرکتهای پیمانکاری از طریق پرداخت مطالبات سنوات گذشته در کوتاهترین زمان نیز از دیگر برنامهها است.
وی اظهارکرد: فعال کردن کارگروه تخصصی کمیسیون ماده ۲۳ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در استان به منظور بررسی و تصویب پروژههای جدید و جلوگیری از تصویب پروژههای کم اهمیت و غیراصولی که تنها جنبه بخشینگری داشته و باعث هدر رفت سرمایههای مالی و انسانی و نهایتا عدم توسعه پایدار یک شهرستان را به دنبال خواهد داشت، از دیگر برنامههای پیشبینی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی بیان کرد: تمرکز بر پروژههای نیمه تمام که به زیرساختهای توسعه استان و اشتغال کمک میکنند مانند بخشهای حمل و نقل، کشاورزی، معدن و گردشگری نیز از اولویتها است.
پورعیسی ادامه داد: اتمام پروژههای نیمه تمام با اولویت پرژوههای بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی در سال جاری و مابقی پروژههای نیمه تمام در پایان دولت و اتمام تمامی پروژههای مصوب و تعهدات سفر مقام معظم رهبری و رئیس جمهور حداکثر در بازه زمانی دو ساله از دیگر برنامهها است.
وی افزود: در پروژههای نیمه تمام نیز باتوجه به شرایط خاص استان اولویت با پروژههای حوزه آب و فاضلاب، حمل و نقل، معدن و به طور کلی پروژههایی که با محوریت اقتصاد مقاومتی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: واگذاری پروژههای نیمهتمام که متقاضی از بخش خصوصی دارد و اتمام پروژها توسط بخش خصوصی در حوزههایی مانند گردشگری و کشاورزی از برنامهها برای کمک گرفتن از بخش خصوصی برای اتمام پروژههاست.
پورعیسی ادامه داد: برگزاری جلسات تخصصی در سازمان با شرکتهای پیمانکاری با رویکرد تقویت و رفع مشکل شرکتها از طریق حوزه مشاوران و پیمانکاران سازمان و پرداخت بخشی از دیون پیمانکاران از طریق تزریق اعتبار به پروژههای در حال اجرا و بخش دیگر از تعهدات را در صورت امکان از طریق تهاتر کردن با دستگاههای اجرایی مانند شهرداریها و غیره از دیگر برنامههای پیشبینی شده در این خصوص است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بودجه , تسهیلات