به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از مهر، یدالله وحدانینیا صبح سهشنبه در شورای قضایی خراسانجنوبی که با حضور رئیس دیوان عالیکشور برگزار شد، اظهارکرد: در موضوع دعاوی خانوادگی خراسانجنوبی نسبت به سایر استانها از وضعیت بهتری برخوردار است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسانجنوبی بیانکرد: ولی میزان پروندههای دعاوی خانوادگی در خراسانجنوبی به نسبت جمعیت آن جایگاه خوبی ندارد که این موضوع برای ما یک نگرانی است.
وحدانینیا ادامهداد: این مسئله تاحدی به نوع ورود وکلا به پروندههای خانوادگی نیز ارتباط داشته و آسیبزا است.
وی افزود: کلاسهای آموزشی مهر را برای زوجین متقاضی طلاق را برگزار میکنیم ولی مشاوران(به ویژه در پروندههای طلاق توافقی) گلایهمند از ورود وکلا در این موضوع هستند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسانجنوبیگفت: اگر سازوکاری برای نوع ورود وکلا به پروندههای خانوادگی و به ویژه طلاق تعریف شود، امری مطلوب بوده و مشکلات را نیز کاهش خواهد داد.
وحدانینیا اظهارکرد: بعد از برگزاری کلاسهای آموزشی مهر برای زوجین متقاضی طلاق بسیاری از آنان بیان میدارند که کاش این آموزشهای ثمربخش را قبل از اینکه زندگیشان به مرحله آسیب برسد، فرا میگرفتند.
وی بیانکرد: این مسئله ضرورت آموزشهای قبل از ازدواج را برای ما جدی میکند که در این راستا بهزیستی نیز طرح آماز را اجرا کرد ولی به نتیجه مطلوب نرسید.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسانجنوبی گفت: در این زمینه به دنبال کار کیفی و پرهیز از کارها و اقدامات ظاهری هستیم.
مصطفی جعفرزاده، مدیرکل پزشکی قانونی خراسانجنوبی نیز در این شورا گفت: مجموعه پزشکی قانونی خراسانجنوبی جوان است ولی با این وجود تمام تلاش خود را برای انطباق فعالیتهای خود با دادههای علمی میکند.
وی اظهارکرد: برای اتقاء کیفیت نظرات کارشناسی پزشکی قانونی خراسانجنوبی علاوه بر برنامههای بازآموزی در مرکز استان و شهرستانها نیاز به تعامل بیشتر با قضات داریم.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسانجنوبی یادآور شد: این تعاملات سوء برداشتهای احتمالی را کاهش داده و به سوالات متقابل نیز پاسخ داده میشود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , دادگستری , خراسان جنوبی , پزشکی قانونی