دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۵۵

روایت یک نشست | از نبود خوابگاه ورزشی تا سهم کم بانوان از باشگاه‌های ورزشی

در نشست معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با روسا و نواب رئیس هیئات ورزشی خراسان‌جنوبی به نبود خوابگاه ورزشی در استان برای برگزاری مسابقات قهرمانی ملی و بین‌المللی اشاره شد و حاضران خواستار اختصاص اعتبار ویژه ورزش بانوان شدند.
روایت یک نشست | از نبود خوابگاه ورزشی تا سهم کم بانوان از باشگاه‌های ورزشی
 
به گزارش گروه ورزشی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، در نشست روسا و نواب رئیس هیئات ورزشی خراسان‌جنوبی با مهین فرهادی‌زاد، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان تعدادی از نمایندگان این حوزه  به تبین نقطه‌نظرات و خواسته‌های خود پرداختند.
رئیس هیات تیراندازی با کمان خراسان‌جنوبی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری حوزه ورزش در استان خواستار ساخت مجموعه ورزشی ویژه بانوان در بیرجند شد و پیشنهاد اجرای طرح حمایتی برای سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش بانوان را داد.
نوروز‌پور عنوان داشت: باید نگاه ویژه‌ای اعتباری به حوزه ورزش بانوان داشت و زمینه مشارکت شرکت‌های صنعتی و تولیدی خراسان‌جنوبی در توسعه ورزش بانوان را فراهم کرد.
وی از معاون توسعه ورزش بانوان خواست در راستای ترویج  و خرید کمان تیراندازی در شهرستان‌‌های مرزی خراسان‌جنوبی مبلغ ۴۰ میلیون تومان اختصاص یابد.

جایگاه نامناسب حوزه ورزش بانوان در ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها
نایب رئیس هیات شطرنج وبازی‌های فکری خراسان‌جنوبی نیز با اشاره به نبود خوابگاه ورزشی در استان خواستار اعتبارات ویژه برگزاری المپیادهای ورزشی بانوان شد و گفت: حمایت مالی و معنوی بیشتری از مدال‌آوران و قهرمانان مسابقات کشوری و منطقه‌ای شود و در اعزام مربیان و داوران بانوی خراسان‌جنوبی به دوره‌های تخصصی فدراسیون تسهیلات اعتباری صورت گیرد.
وی یادآور شد: از ۱۷۶ باشگاه ورزشی خراسان‌جنوبی ۱۶ باشگاه ویژه بانوان است که بایستی با حمایت‌های تسهیلاتی و تشویقی وزارت ورزش و جوانان به لحاظ کمی و کیفی ارتقاء یاید.
کارشناس اداره ورزش و جوانان شهرستان طبس نیز از کمبود فضاهای ورزشی ویژه بانوان انتقاد کرد و افزود: به شهرستان‌های کم‌جمعیت با بعد جغرافیایی زیاد توجه بیشتری شود و در پرداخت هزینه‌های اعزام ورزشکاران به مسابقات مساعدت گردد.
زهرا نقوی‌نژاد از جایگاه سازمانی نامناسب حوزه ورزش بانوان در ادارات ورزش و جوانان گلایه کرد و گفت: اعتبارات ریالی و مالی ورزش بانوان در شهرستان‌ها مشخص نیست و نیازمند بازنگری می‌باشد.

۱۴ درصد ورزشکاران سازمان‌یافته خراسان‌جنوبی خانم هستند
وی خواستار توجه فدراسیون‌ها به حمایت از مربیان، داوران و ورزشکاران شهرستان‌های کمتر توسعه‌یافته شد و خاطرنشان کرد: با توجه به هم‌مرز بودن خراسان‌جنوبی با کشور افغانستان و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن، بایستی وزارت ورزش و جوانان نگاه ملی و توسعه‌ای به استان داشته باشد.
 مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی نیز با اشاره جمعیت ۸۰۰ هزار نفری استان ابراز داشت: ۴۲ درصد از جمعیت استان را بانوان تشکیل می‌دهند.
تفیسه نخعی افزود: از ۲۳ هزار و  ۴۹۹ نفر ورزشکار سازمان‌یافته خراسان‌جنوبی ۹ هزار و ۳۳۴ نفر خانم هستند که  ۱۴ درصد این آمار از آن بانوان است. 

جشنواره‌های ورزشی خانواده‌محور برگزار شود
وی مهمترین دلیل عدم مشارکت بانوان خراسان‌جنوبی در فعالیت‌های ورزشی را کمبود‌های زیرساختی دانست و گفت: احداث مجتمع ورزشی ویژه بانوان از ضرورت‌های این استان می‌باشد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی از اعزام تعداد ۱۵ نفر ورزشکار خانم استان به اردوهای تیم ملی خبر داد و افزود: دو نفر از این ورزشکاران عضو تیم ملی هستند.
نخعی با تاکید بر اینکه بانوان بیشترین نقش را در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی دارند، یادآور شد: در راستای توسعه ورزش همگانی  و فرهنگ‌سازی فعالیت ورزشی بانوان باید جشنواره‌های ورزشی خانواده‌محور برگزار شود و بسته‌های اقلام ورزشی در اختیار بانوان قرار گیرد.

انتهای‌پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۴۷۶۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , ورزش