يکشنبه ۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۱۵

نخبگان شاهد و سرآمدان ایثارگر خراسان جنوبی تجلیل شدند

مدیر بنیاد نخبگان خراسان جنوبی شهدا را نخبگان واقعی در کشور دانست و گفت: پروژه‌های مسئله محور در خراسان جنبی با کمک بنیاد شهید و امور ایثارگران استان شناسایی و پیگیری می‌شود.
نخبگان شاهد و سرآمدان ایثارگر خراسان جنوبی تجلیل شدند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخبگان تاکید داشتند که وظیفه مسئولین نسبت به نخبگان نباید تبدیل به یک وظیفه روزمره و اداری شود و باید نوآوری و خلاقیت داشته باشد تا بتوان از ظرفیت همه نخبگان استفاده کرد.
نقش خطیر و مهم نخبگان در جامعه به این علت است که جهت دهندگان اصلی به آراء مردمی، تبلیغ و آموزش فکری و سیاسی شهروندان هستند و نخبگان از طریق آموزش دادن مردم می‌توانند بانی جامعه‌ای باشند که پایه‌های اجتماعی آن را انسان‌های آگاه تشکیل می‌دهند.
نقش نخبگان شاهد و ایثارگر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش ارزنده‌ای است و نخبگان ایثارگر در جبهه علمی و فرهنگی در راستای حفظ دستاوردهای شهدا گام بر می‌دارند.
امروز نسل ایثارگر در جبهه علم و دانش و تولیدات علمی، اهداف شهدا را دنبال کرده و در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برمی‌دارند و با تکیه بر توان نخبگان متعهد و دلسوز می‌توان رونق اقتصادی و گسترش اشتغال را موجب شد و علاوه بر این در حوزه مسائل فرهنگی نیز با قوت بیشتر عمل کرد.
مدیر بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی صبح امروز در جلسه تجلیل از نخبگان شاهد و سرامدان ایثارگر خراسان جنوبی اظهار داشت: نخبگان باید در راه اعتلای فرهنگ انقلاب موثر باشند و آنهایی که در راه علم وارد می‌شوند و تجربه کسب می‌کنند باید به خود  افتخار کنند.
سید سعیدرضا احمدی‌زاده شهدا را نخبگان واقعی در کشور دانست و افزود: نخبگان واقعی ما شهدا بودند که جان خود را در کف دست گذاشتند تا از کشور دفاع کنند و ما هم با علم و فناوری که داریم می‌توانیم نظام سلطه دشمن را به زانو درآوریم.
وی گفت: هر کس علم دارد قدرتمند می‌شود و دشمنان تلاش دارند تا ایران در موضوعات علمی راه از پیش نبرد اما با وجود همه مشکلات که در شرق و غرب وجود دارد شاهد پیشرفت‌‍‌های خوبی در کشور هستیم.
مدیر بنیاد  ملی نخبگان خراسان جنوبی از 34 نوع جایزه برای نخبگان در حوزه ایثارگران و شهدا خبر داد و اظهار داشت: پروژه‌های مسئله محور را با کمک بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی تعریف و اجرا می‌کنیم.
احمدی‌زاده افزود: طبق تعریف شورای انقلاب فرهنگی نخبه کسی است که هوش ذاتی دارد و نمی‌تواند در خلق آثار علمی فرهنگی و ادبی تعقل ایجاد کند که بخشی از این روند اکتسابی است و در کل نخبه  جمهوری اسلامی باید زمینه ساز اعتلا شود.
وی بیان کرد: گاهی نخبگانی را تربیت می‌کنیم که صرفا در موضوعات علمی کار می‌کنند و بعضا علمشان در اختیار استعمار قرار می‌گیرد.
مدیر بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی گفت: نخبگان واقعی ما همان شهدا هستند و ما مدیران خیلی از اقدامات را می‌توانستیم انجام دهیم که نکردیم که باید در دستور کار قرار دهیم.
احمدی‌زاده افزود: هنر شهدا گذشتن از جان بود و امروز وقت جهاد علمی است اگر در زمینه علم و فناوری قدرتمند شویم خیلی‌ها را با علم می‌توانیم به زانو در آوریم و امروز که جمهوری اسلامی ایران پای مذاکره می‌آید به دلیل وجود علم است.
وی افزود: سرعت رشد علمی در ایران 11 برابر متوسط جهانی است و ایران با وجود مشکلات و تحریم، پیشرفت‌های علمی خوبی به ویژه در صنعت هوا فضا، سلول‌های بنیادی و علم نانو داشته و ما نیز در تلاشیم برای پیشرفت علمی استان خراسان جنوبی، پیوند نخبگان علمی با نخبگان ایثارگر را تقویت کنیم.
مدیر بنیاد  ملی نخبگان خراسان جنوبی اظهار داشت: هسته‌های نخبگانه رو به نام جایزه شهید احمدی روشن تعریف کردیم و در این طرح قرار است 10 تا 15 نخبه زیرنظر یک استاد، در مدت 9 ماه یک مسئله واقعی از کشور را حل کنند و امیدواریم تا سال آینده 2 مسئله رفع شود.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۵۱۲۳
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , بنیاد ملی نخبگان