يکشنبه ۸ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۲۳

۲۲۰۰ نفر روستایی در خراسان جنوبی مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند

توجه و اهتمام در پوشش عادلانه مهارت در سطح استان خراسان جنوبی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای را بر تقویت آموزش‌های روستایی مصمم‌تر کرده به طوری که از ابتدای امسال بیش از ۲ هزار نفر از روستائیان استان این آموزش‌ها را فرا گرفته‌اند.
۲۲۰۰ نفر روستایی در خراسان جنوبی مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور کشور بخش اعظمی از وسعت و جمعیت ایران را در خود جای داده است.
بیش از نیمی از این جمعیت از طریق کشاورزی و دامپروری امرار معاش می‌کنند؛ اما طی سال‌های گذشته سیلی خشک روزگار توان کار در مزارع را از آنها ربود و صدای نی چوپانان را بر باد فراموشی سپرده است.
در شرایطی که کاهش بارندگی‌ها روز به روز روزنه‌های امید مردم را مسدود می‌کرد و بی آبی سیل مهاجرت از روستاها را به شهرها به راه انداخته بود، سازمان فنی و حرفه‌ای استان با گرفتن حضانت مناطق محروم، نور امید را بر دل مردمانش تاباند.
برپایی کارگاه‌های آموزشی رایگان از نخستین گام‌ها برای زدودن گرد فقر و محرومیت در مناطق مختلف استان بود و این کارگاه‌ها شرایطی را رقم زده که دانش آموزان روستایی می‌توانند بدون دغدغه نسبت به تأمین لوازم مورد نیاز آموزشی و فارغ از دیگر هزینه‌های مالی آموزش‌های لازم را از اساتیدی مجرب و کاردیده فراگیرند و خود نیز در آینده‌ای نه چندان دور وارد بازار کار و اشتغال شوند.

خراسان جنوبی؛ مهد انسان‌های بزرگ 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی جمعیت استان را بیش از 768هزار نفر عنوان و اظهار داشت: این استان از حیث جمعیت رتبه 29 و از حیث گستردگی رتبه سوم را به خود داده است.
حسین خوشایند با بیان اینکه خراسان جنوبی مهد انسان‌های بزرگ زیادی بوده است بیان کرد: وجود محصولات کشاورزی استراتژیک، معادن معدنی، جاذبه‌های گردشگری و مراکز دانشگاهی این استان را زبانزد کرده است.
وی با تاکید بر اینکه باید همکاری با صنعت توسعه یابد گفت: انقلاب صنعتی چهارم که در حال اتفاق است همه خط تولید و سلایق نیروی انسانی را هدف قرار می‌دهد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مأموریت تربیت نیروی ماهر کار را بر عهده داشته که آمادگی داریم به آموزش‌های نوین مورد نیاز صنایع ورود کنیم.
خوشایند تاکید کرد: تا صنعت در کنار آموزش قرار نگیرد و آموزش همزمان در محیط کار و واقعی انجام نشود این آموزش مؤثر نخواهد بود.

بهره‌مندی بیش از 2200 روستایی از مهارت‌های فنی و حرفه‌ای
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 2 هزار و 210 نفر از روستائیان استان از مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند بیان کرد: این تعداد در 98 روستای خراسان جنوبی از مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شده‌اند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای امسال با توجه به نیازسنجی‌های انجام شده و درخواست واصله از روستا‌های هدف 2 هزار و 210 نفر در دوره‌های متنوع آموزشی در روستا‌ها به صورت رایگان شرکت کرده‌اند.
خوشایند با اشاره به اینکه با برگزاری بیش از 110 دوره آموزشی 414 هزار و 596 نفرساعت آموزش روستایی داشته‌ایم گفت: دوره‌های خیاطی، صنایع دستی، کار آفرینی، برق، صنایع غذایی، پرورش قارچ و گوهرتراشی از مهمترین این دوره‌ها بوده است.
وی تصریح کرد: توجه و اهتمام در پوشش عادلانه مهارت در استان ما را بر تقویت آموزش‌های روستایی مصمم‌تر کرده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: یکی از تفاوت‌های اساسی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با سایر نظام‌های آموزشی، تاکید بر نیازهای واقعی بازارکار و شرایط عرضه و تقاضای نیروی انسانی ماهر در محیط اقتصادی کسب و کار است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۵۱۲۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فنی و حرفه ای , خراسان جنوبی