محمدامین کریمی، فعال فرهنگی و مدرس سواد فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار خراسانتایم باتوجه به اهمیت ارتقای دانش مجازی در حوزه سوادآموزی بیان کرد: دراین راستا اقداماتی در دستور کارداریم ازجمله آموزش عمومی و همگانی؛ بدین صورت که آموزش در مساجد محلات و ادارات توسط مدرسین فضای مجازی انجام میگیرد.
وی افزود: بیشترین میزان آموزش مباحث فضای مجازی در مراسم اعتکاف بوده که این اقدام طی دوساله متوالی و باهمکاری سازمان تبلیغات اسلامی انجام شدهاست.
کریمی اظهار داشت: باتوجه به اهتمام آموزش و پرورش در حوزه سواد فضای مجازی، خوشبختانه طی چندسال اخیر در پایه دهم، کتابی تحت عنوان تفکر و سواد رسانهای در مدارس تدریس میشود.
مدرس سواد فضای مجازی بیان کرد: فضای مجازی همچون یک سفره غذا پهن شده، اما اینکه چه بخوریم که مفید باشد و چه نخوریم که مضر است و یا مقدار مصرف درست چقدر است، لازمه فراگیری سواد مجازی است. این مباحث برای دانشآموزان باید به صورت ویژه آموزش داده شود؛ هم در حوزه سواد بازیهای رایانهای و هم در انجام تکنیکهای اغنائی که البته در این زمینه به همکاری آموزش وپروش نیازداریم.
کریمی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از آموزشهایی که امروزه در نهضت سوادآموزی باید به آن توجه ویژه شود، بحث سواد فضای مجازی است چرا که در عصر ارتباطات هستیم و اغلب آموزشها نیز به صورت آنلاین و ازطریق همین فضا انجام میگیرد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , نهضت سوادآموزی , آموزش و پرورش , سواد فضای مجازی