يکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۱۲

اجرایی شدن ۶۰ درصد مصوبات ستاد تسهیل خراسان‌جنوبی

رئیس سازمان صمت خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در مجموع از سال 95 تاکنون بالغ بر700 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان پرداخت شده است، گفت: وقتی می‌گوییم از محل طرح رونق یعنی تسهیلات را به واحدهایی دادیم که مشکل دریافت تسهیلات داشتند.
اجرایی شدن ۶۰ درصد مصوبات ستاد تسهیل خراسان‌جنوبی
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری فارس، داوود شهرکی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان‌جنوبی، با اشاره به فلسفه طرح رونق تولید، اظهار داشت: فلسفه طرح رونق تولید بر این جهت بود واحدهای تولیدی که به‌جهت شرایط حاکم بر کشور با مشکلاتی روبرو شده و سیتم بانکی نمی‌توانست به واحدهای تولیدی مشکل‌دار در راستای پرداخت تسهیلات کمک کند طرح رونق تولید مطرح شد.
وی بیان داشت: فلسفه این طرح به منزله بخشودگی مالیات یا چک برگشتی نبوده و فلسفه آن تعیین تکلیف واحدهای مشکل‌دار جهت رفع موانع و فراهم شدن امکان تسهیلات بوده است.
رئیس سازمان صمت خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در سال 95 همزمان با شروع طرح رونق تولید سیستم بانکی 230 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم پرداخت شده است، اضافه کرد: همچنین این تسهیلات در سال 96، 250 میلیارد تومان و در سال 97، 170 میلیارد تومان بوده است.

پرداخت 100 میلیارد تسهیلات در سال جاری
شهرکی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تاکنون 100 میلیارد تومان تسهیلات از محل طرح رونق تولید به واحدهای تولیدی مشکل‌دار پرداخت شده، مطرح کرد: مجموع منابع پرداخت شده نشان می‌دهد برای رفع موانع تولید در استان خراسان‌جنوبی اقدام جدی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در مجموع از سال 95 تاکنون بالغ بر700 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان پرداخت شده است، تبیین کرد: وقتی می‌گوییم از محل طرح رونق یعنی تسهیلات را به واحدهایی دادیم که مشکل دریافت تسهیلات داشتند.
رئیس سازمان صمت خراسان‌جنوبی از برگزاری 161 جلسه و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از ابتدای امسال تاکنون در استان خبر داد و گفت: از این تعداد 60 جلسه کارشناسی و 86 کارگروه استانی و 15 موضوع ارجاع به کارگروه ملی بوده است.

973 مصوبه حاصل کارگروه تسهیل در سال جاری
شهرکی مجموع مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان را از ابتدای امسال تاکنون 973 مصوبه اعلام و توضیح داد: از این تعداد 598 مصوبه معادل 60 درصد اجرا شده و 266 مصوبه در دست اجرا است و 109 مصوبه با عدم پیگیری متقاضی مواجه شده است.
وی به سفرهای شهرستانی استاندار اشاره و مطرح کرد: در این برنامه در همه شهرستان‌ها بازدید صنعتی انجام شده و تصمیماتی اخذ شده و آنچه در حوزه صنعت بوده پیگیری شده است.

اجرایی‌شدن 65 درصد مصوبات سفر استاندار از شهرک‌ها و نواحی صنعتی
رئیس سازمان صمت خراسان‌جنوبی مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار در بخش واحدهای صنعتی را 55 مصوبه اعلام کرد و گفت: از این تعداد 36 مصوبه اجرا شده، شش مصوبه در دست اجرا است، پنج مصوبه عدم اجرا بوده و هشت مصوبه نیز عدم پیگیری متقاضی بوده است که در مجموع 65 درصد مصوبات سفر استاندار از شهرک‌ها و نواحی صنعتی اجرایی شده است.
شهرکی با بیان اینکه در خصوص مشکلات واحدهای تولیدی، سیاست ما مراجعه موردی به واحدهای تولیدی و طرح مشکل است، اضافه کرد: همچنین در بازدیدهای استاندار از واحدهای تولیدی مشکلات مطرح و سپس متعاقب آن جلسه کارگروه برگزار و طرح مشکل می‌شد و تصمیماتی گرفته می‌شد و رصد تصمیمات را تا رسیدن به نتیجه دنبال می‌کنیم.
وی با اعلام اینکه وظیفه ما پیگیری مصوبات به نتیجه نرسیده است، تبیین کرد: از رسانه‌ها انتظار داریم در قبال 10 یا 15 درصد از مصوباتی که ممکن است به نتیجه نرسیده باشد نتایج این جلسات را اعلام کرده و به تشریح مصوبات به نتیجه رسیده هم بپردازند.

توضیحات شهرکی در خصوص سایت دفع پسماند
رئیس سازمان صمت خراسان‌جنوبی ادامه داد: برخی مصوبات هم زمان می‌خواهد، به‌طور مثال پیش‌بینی سایتی برای دفع پسماند نیازمند مطالعه بود و در خلال این مطالعه نظرات شخصی هم اعمال می‌شود لذا باید تصمیم بگیریم که این مطالعه را ملاک قرار دهیم یا نظرات شخصی که معتقدم باید به مطالعه پایبند باشیم تا در آینده دچار مشکل نشویم.
شهرکی مطرح کرد: نظر جمعی یک گروه از اساتید دانشگاه برای ما بسیار مهم‌تر از نظراتی است که ممکن است یک واحد یا گروه خاص اعمال کند لذا این مصوبه مسیر خود را طی می‌کند و این را مصوبه اجرا نشده تلقی نمی‌کنیم و از آن دسته مصوباتی است که باید مسیر خود را طی کند.
وی بیان داشت: آن دسته از واحدهای تولیدی که مدعی عدم دریافت تسهیلات هستند اگر خودشان راضی باشند بیایند به ریز طرح موضوع کنیم و دلایل اینکه اجرا نشده و یا در چه مرحله‌ای است و یا بسیاری از واحدها در سنوات قبل تسهیلاتی گرفته‌اند باید تکلیف آن مشخص شود که منجر به تولید شده یا خیر، مطرح شود.

افزایش قیمت مرغ غیرقانونی است
رئیس سازمان صمت خراسان‌جنوبی توضیح داد: بخشی از مصوبات اجرانشده از نظر ما اجرایی است، منتها واحد تولیدی مصوبه را قبول ندارد، به‌طور مثال در بخش مرغ ادعای افزایش قیمت است که ما این را قبول نداریم که با افزایش قیمت موجب نارضایتی مردم شویم لذا این مصوبه از نظر ما مصوبه‎‌ای نیست که بخواهیم به صرف درخواست به آن عمل کنیم!
شهرکی با اشاره به اینکه در حوزه نرخ  افزایش قیمت آرد قرار نیست به هر درخواستی اجابت ما اجابت واحد باشد و بحث کارشناسی و بررسی می‌شود و در آخر به نتیجه کارشناسی عمل می‌کنیم، اضافه کرد: در این بخش دو راه داشتیم یا باید قیمت آرد را بالا می‌بردیم یا باید از جای دیگر جبران هزینه می‌کردیم که در بحث سبوس اعمال کردیم و قیمت از 800 به 1000 تومان افزایش یافت و قیمت آرد را در آن مقطع ثابت نگه داشتیم.

شهروندان خرید کالای استانی را در دستور قرار دهند
وی با اشاره به مصوبات جلسه، عنوان کرد: بخشی از مصوبات در خصوص مسائل بانکی و بخشی مسائل مربوط به مالیات بود که در مرحله بررسی مجدد  قرار گرفته یا منجر به تسویه حساب و تقسیط شده، برخی مصوبات در خصوص بدهی واحدهای تولیدی بود که تعیین تکلیف شد و برخی واحدها هم با مشکل اجرائیه برای قطع مواجه بودند که در کارگروه تسهیل مانع آن شده و متذکر شدیم هیچ گونه قطع خدمات بدون دلیل موجه انجام نشود.
رئیس سازمان صمت خراسان‌جنوبی از مردم استان خواست تا خرید کالای استانی را در دستور کار خود قرار دهند و ادامه داد: برخی دستگاه‌های اجرایی در نحوه خرید منع قانونی دارند و نمی‌توانند رأسا تصمیم بگیرند که از کجا خرید کنند ولی خرید مردمی گسترده‌تر از بحث اداری است و در بخش اداری خریدهای گسترده سرمایه‌ای را نداریم و بیشتر مصرفی است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۵۱۹۴
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , صنعت , اشتغال , اقتصاد , تسهیلات