به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از ایسنا، محمد فتحی، در جمع خبرنگاران با اشاره به شش منطقه کانون بحرانی در شهرستان سربیشه، اظهار کرد: درح و دشت سربیشه، حسینآباد غیناب و نازدشت، مختاران، تگنمدی و نوار مرز، قسمتی از طبس مسینا که در سربیشه واقع میشود، این مناطق هستند.
وی با بیان اینکه مساحت کل مناطق تحت فرسایش بادی 163 هزار و 282 هکتار است، تصریح کرد: مساحت کل کانونهای بحرانی در سربیشه 113 هزار و 273 هکتار است.
رئیس اداره منابع طبیعی سربیشه ادامه داد: با تخصیص اعتبارات صندوق توسعه ملی سه پروژه برای کاهش بیابانزایی در این شهرستان اجرایی شده است.
به گزارش ایسنا، وی گفت: پروژه هرزآب (احداث هلالی آبگیر همراه با بذر پاشی) در 200 هکتار از عرصههای دشت سربیشه با اعتبار 71 میلیارد و 646 هزار تومان در حال اجرا است و تاکنون حدود 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
فتحی با اشاره به دیگر طرحهای بیابانزدایی در این شهرستان ادامه داد: آمادهسازی نهالکاری و آبیاری برای تثبیت شنهای روان و کاهش آمار فرسایش بادی در یکی دیگر از مناطق بحرانی به مساحت 270 هکتار و اعتبار 700 میلیون در حال اجراست.
وی موضوع قرارداد دیگر از اعتبارات صندوق توسعه را شامل اجرای بادشکن زنده حاشیه مزارع سربیشه اعلام کرد و یادآورشد: مساحت این پروژه 25 هکتار و مبلغ آن 50 میلیون و 750 هزار تومان است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , اقتصاد , فرسایش بادی , سربیشه