جایگاه مجلس در مبارزه فساد ویژه است/ مجلس باید مشکلات ساختاری را حل کند
6 بهمن 1398 ساعت 12:58
کارشناس مسائل سیاسی گفت: در بحث مبارزه با فساد، شفافیتها، دغدغهها و مسائل قانونی اقدامات زیادی باید در مجلس صورت بگیرد و جایگاه آن ویژه است.
به گزارش گروه سیاسی خراسانتایم به نقل از فارس، حامد شبانی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب ویژگیهای مدیر و مسؤولان یک جامعه اسلامی را بیان میکنند.
وی افزود: مدیر باید به اهداف کلان جامعه که ایجاد تمدن اسلامی و زمینهسازی برای ظهور حضرت حجت(عج) است ایمان و باور داشته و برای رسیدن به این هدف برنامهریزی درستی ارائه دهد.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به لزوم جوان بودن یک مدیر اسلامی، گفت: انقلابی بودن، داشتن روحیه جهادی، تخصص و داشتن روحیه معنوی در کنار این جوان بودن مسئلهای است که مقام معظم رهبری در این بیانیه بر روی آن تأکید دارند.
شبانی با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب وظایف مردم و قوانین برای مسؤولین را تعیین میکند، بیان داشت: میتوان گفت ۷۰ درصد مسائل مربوط به حاکمیت و مسؤولین است اما بار اصلی به واسطه انتخاب این مسؤولین بر روی دوش مردم است.
وی تصریح کرد: دقت که میکنیم میبینیم ریلگذاری همه اتفاقاتی که در جامعه اسلامی میافتد با مجلس بوده و تصویب قوانین برای رفع مشکلات نیز توسط مجلس صورت میگیرد.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در بحث توسعه اقتصادی چالشها را به دو بخش درونی و بیرونی تقسیم میکنند، گفت: مشکلات درونی ساختاری و ضعف مدیریت است و نکته کلیدی این است که اگر مسائل درونی حل شود مشکلات بیرونی مسئلهای را ایجاد نمیکند.
شبانی بیان داشت: مشکلات ساختاری مملکت را مجلس میتواند حل و دولت را مجبور به عمل به آن ساختارها کند.
وی افزود: در بحث مبارزه با فساد، شفافیتها، دغدغهها و مسائل قانونی اقدامات زیادی باید در مجلس صورت بگیرد و جایگاه آن ویژه است.
کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: نماینده مجلس نماینده تمام مردم ایران است و از این نظر بومی یا غیربومی بودن یک نماینده تفاوتی ندارد اما آنچه که مشخص است این است که مردم انتظارات دیگری نیز از نماینده دارند.
شبانی ادامه داد: مردم به عنوان نماینده خود در حاکمیت به فردی نگاه میکنند که در نظام سیاسی مؤثر باشد و انتظارات آنها را به حاکمیت منتقل کند.
وی آشنایی با فرهنگ و مشکلات مردم منطقه را از مزیتهای انتخاب فرد بومی دانست و گفت: ممکن است فردی متولد یک منطقه باشد اما سالها در آنجا حضور نداشته باشد و از معضلات، درخواستها و پتانسیلهای آن منطقه اطلاعی نداشته باشد.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: شاید این فرد در حوزه قانونگذاری و مدیریت قوی باشد اما مشکلات تخصصی منطقه را نمیتواند منتقل کند و تجربه ثابت کرده که اینگونه مدیریت کار مشکلی است.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 25404
آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/25404/جایگاه-مجلس-مبارزه-فساد-ویژه-باید-مشکلات-ساختاری-حل-کند