يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۳۹
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی:

طرح پابند الکترونیک ۱۸ نفر را از محیط زندان نجات داد

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی با تبیین بحث پابند الکترونیکی برای برخی از مجرمان بیان‌کرد: ۱۸ نفر از افراد محکوم به زندان به وسیله پابند الکترونیکی از نگهداری در محیط زندان رهایی یافته و بر اساس قوانین و تعهدات مشخص در کنار خانواده خود زندگی می‌کنند.
طرح پابند الکترونیک ۱۸ نفر را از محیط زندان نجات داد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم، یدالله وحدانی‌نیا، دبیر کارگروه قوه قضائیه ستاد دهه‌فجر انقلاب اسلامی در نشست خبری اظهارکرد: در اصل ۱۵۶ قانون اساسی برای قوه قضائیه تکالیفی در نظر گرفته شده که مهمترین آن رسیدگی به شکایات و تظلمات مردم و همچنین پیشگیری از جرایم است.

وحدانی‌نیا با اشاره به برخی اقدامات دادگستری خراسان‌جنوبی در بحث دولت الکترونیکی ادامه‌داد: در حال حاضر در خراسان‌جنوبی ۹۰ درصد ابلاغیه‌های قضائی به صورت الکترونیکی ابلاغ می‌شود که کاهش زمان صدور تا ابلاغ، حفظ حریم خصوصی و امکان مشاهده ابلاغیه بر روی تلفن همراه و تبلت از جمله مزایای ابلاغ الکترونیکی است.
وی گفت: صدور گواهی عدم سوء پیشینه و درخواست آن نیز در حال حاضر در بستر الکترونیک صورت می‌گیرد که بسیار ارزشمند است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی با اشاره به موضوع پرونده تمام الکترونیک قضائی اظهارکرد: عدم دسترسی افراد غیرمسئول به محتویات پرونده، حفظ حریم خصوصی و دسترسی سریع به اطلاعات پرونده توسط افراد مسئول از جمله مزایای پرونده تمام الکترونیک است.

پابند الکترونیک ۱۸ نفر را از محیط زندان نجات داد
وحدانی‌نیا با تبیین بحث پابند الکترونیکی برای برخی از مجرمان بیان‌کرد: ۱۸ نفر از افراد محکوم به زندان به وسیله پابند الکترونیکی از نگهداری در محیط زندان رهایی یافته و بر اساس قوانین و تعهدات مشخص در کنار خانواده خود زندگی می‌کنند.
وی گفت: از ابتدای فروردین سال جاری تا پایان دی ماه تعداد ۹۰۲ فقره مجازات جایگزین حبس صادر شده که در کاهش آمار جمعیت زندانیان بسیار تأثیرگذار است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی اظهارکرد: در استان ما همچون بسیاری از استان‌های دیگر با چالش‌هایی در حوزه خانواده روبه‌رو هستیم که در این زمینه باید با مددکاری‌های اجتماعی و خدمات مشاوره‌ای، آسیب‌ها را کاهش داد.

وحدانی‌نیا با اشاره به ضرورت تکریم ارباب‌رجوع به عنوان یک تکلیف الهی بیان‌کرد: یکی از اقدامات ما پیگیری ایجاد شعبه تخصصی صلح و سازش شورای حل اختلاف با همکاری سازمان صمت در موضوعات مربوط به صنعت و تولید است.
وی با بیان اینکه پنج هزار و ۶۰۳ پرونده از ابتدای سال تا پایان آذرماه در شورای حل اختلاف خراسان‌جنوبی به صلح و سازش رسیده است، ادامه‌داد: ۱۵۳ فقره پرونده در شورای حل اختلاف ویژه زندان تا پایان آذرماه سال جاری مختومه شده است.

انتهای پیام/4
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۵۴۲۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , خراسان جنوبی , دادگستری , پابند الکترونیکی , دهه فجر