دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۰۹
مسئول کارگروه رسانه و فضای مجازی ستاد دهه‌فجر انقلاب اسلامی:

ضریب نفوذ اینترنت در بیرجند بیش از ۸۰ درصد است

مسئول کارگروه رسانه و فضای مجازی ستاد دهه‌فجر انقلاب اسلامی ضریب نفوذ اینترنت در شهرستان بیرجند را بطورکلی بیش از ۸۰ درصد و در بین جوانان بیش از ۹۰ درصد دانست و گفت:میزان استفاده هر فرد در طول شبانه روز از فضای مجازی، حدود ۷ ساعت است و باید بحران‌های فضای‌مجازی را مدیریت نمود.
ضریب نفوذ اینترنت در بیرجند بیش از ۸۰ درصد است
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم، سعیدکسرائی‌نیا، مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج خراسان‌جنوبی در نشست خبری تبیین برنامه‌های چهل و یکمین فجر انقلاب، اهمیت فضای مجازی در جوامع امروزی را به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت:امروزه کسانی که جایگاه انقلاب را درک کرده‌اند؛ جایگاه فضای مجازی را نیز درک می‌کنند و کسانی که درک مناسبی از انقلاب نداشته‌اند نیز درک درستی از فضای مجازی و سخنان رهبری نخواهندداشت.

وی بااشاره به تغییرسبک زندگی، وجود بحران‌های جدی، اساسی و خطرناکی در فضای مجازی را گوشزد کرد و افزود:امروز در نبرد بزرگ بین حق و باطل قرار گرفته ایم؛ نبردی که شاید بیشترین بازخورد را در فضای مجازی داشته باشد.

کسرائی نیا ادامه داد:در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با هجمه زیادی از محتواها برای زیر سؤال بردن خدمات انقلاب مواجه بوده و در نبردهای عملیات رسانه‌ای گفتمان انقلاب نیز نیازمند افسرانی هستیم که درک درستی نسبت به ابعاد انقلاب اسلامی داشته باشند.

مسئول دفتراستانی سازمان فضای مجازی سراج ضمن بیان اینکه امروز، افرادی که از بودجه های میلیاردی استفاده می‌کنند؛ مسئولیت حفاظت از آرمان‌ و اندیشه‌های امام(ره) در فضای مجازی را نمی‌پذیرند، تصریح کرد:هنگامی که منافع شخصی این افراد به خطر می‌افتد، در صف اول شمشیر می‌زنند و این در حالی است که هنگام خدشه‌دار شدن انقلاب و آرمان‌های آن، هیچ واکنشی از خود نشان نمی‌دهند.

وی تفاوت کارگروه فضای مجازی با سایر کارگروه‌ها را در مردمی و خودجوش بودن و آتش به اختیاربودن آن عنوان کرد و گفت:بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در فضای مجازی با رویکرد امیدبخشی و آگاهی‌رسانی، پاسخگویی به شبهات و ابهامات در ابعاد مختلف، تبیین و گفتمان سازی حول سخنان امامین(ع) و آرمانهای انقلاب و معرفی خباثت‌ها، خیانت‌ها و کوتاهی های رژیم پهلوی نسبت به مردم و به خصوص مردم استان، از جمله مهم ترین رویکردهای کمیته فضای مجازی استان است.

کسرائی‌نیا مأموریت بزرگ کارگروه فضای مجازی را زمینه سازی برای حضور پرشور و نقش آفرین مردمی در گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب که مقارن با چهلم سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی است، دانست و اضافه کرد:تولید بیش از ۱۰۰ پوستر محتوایی توسط مجموعه‌های مردمی و دولتی عضو کارگروه، تهیه و انتشار بیش از ۱۵ فتوکلیپ و ۵۰ عکسنوشت، تولید بیش از ۳۰ موشن گرافیک و اینفوگرافیک، تولید و انتشار بیش از ۳۰ استوری ویژه اینستاگرام و نیز تولید بیش از ۲۰ کلیپ و نماهنگ با هدف ایجاد شور و نشاط در فضای مجازی، از جمله مهم‌ترین برنامه‌های کارگروه فضای مجازی استان خواهد بود.

مسئول دفتراستانی سازمان فضای مجازی سراج از برگزاری ۴ نشست برنامه ریزی شده فعالان فضای مجازی در ایام دهه فجر خبرداد و خاطرنشان کرد:اولین نشست، ۱۰ بهمن‌ماه و در محل خانه مطبوعات برگزار خواهدشد. موضوع متفاوتی که امسال در دستورکار قرارگرفته است، توجه به خدمات محوری در کنار محتوامحوری در فضای مجازی است و برنامه هایی برای شروع خدمات‌رسانی ویژه مشاغل و کسب و کارهای مجازی در ایام دهه فجر طراحی شده است.

وی حمایت از کسب و کارها در مجموعه فرهنگی استان را لازمه حضور فعال‌تر آنان در رویدادهای فرهنگی دانست و ادامه داد: باتوجه به مشکلات فراوانی که در سال‌های اخیر برای جایگاه و اینترنت خبرنگاران در راهپیمایی 22بهمن وجود داشته است؛ تلاش‌هایی جهت تعبیه مکانی مناسب برای خبرنگاران و درنظرگرفتن اینترنت برای مخابره اخبار با سرعتی بیشتر، صورت گرفته و برای مدیران ارشد فضای مجازی نیز به صورت مشخص، کارت صادر شده‌است.

کسرائی‌نیا تصریح کرد:بیش از ۱۰مسابقه در بستر فضای مجازی طراحی شده‌است.
وی خاطرنشان کرد: در ۷ شهرستان استان، کمیته رسانه و فضای مجازی و برای اولین بار کمیته بانوان فعال فضای مجازی شکل گرفته است.

مسئول کارگروه رسانه و فضای مجازی ستاد دهه‌فجر از طراحی مسابقات و پویش‌ درخصوص راهپیمایی یوم‌الله 22بهمن خبر داد و بیان کرد:در حوزه تولید محتوا، شاهد حجم عظیمی از اطلاعات خواهیم بود که در عرصه انتشار نیز حمایت بالایی می‌طلبد و نتیجه تمامی تلاش‌ها در فضای مجازی و در این ایام را می توان تغییر اذهان و باور افراد نسبت به فضای مجازی و آرمان‌های انقلاب دانست.

وی بااشاره به اینکه جدی ترین و بارزترین ویژگی سازمان فضای مجازی سراج حمایت از مجموعه های مختلف رسانه‌ای است، خاطرنشان کرد:سازمان سراج، پدر معنوی فعالین رسانه و فضای مجازی است و ماهیت فضای مجازی نیز یک ماهیت آتش به اختیار است که نمی‌توان در آن ابلاغی و دستوری فعالیت کرد.

وی افزود:ماندگاری محتوا در فضای مجازی بی‌معناست و مشکل مطالبه‌گری و گفتمان‌سازی در حوزه سواد فضای مجازی، بسیارجدی است و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ کارگاه در حوزه سواد فضای مجازی در سازمان برگزار شده‌است.

کسرائی‌نیا ضریب نفوذ اینترنت در شهرستان بیرجند را بیش از ۸۰ درصد و در بین جوانان بیش از ۹۰ درصد دانست و گفت:میزان استفاده هر فرد در طول شبانه روز از فضای مجازی، حدود ۷ ساعت است؛ در حوزه سواد فضای مجازی، آموزش هایی جهت افزایش امنیت کاربران این فضا طراحی شده‌است.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۵۴۲۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , دهه فجر , فضای مجازی , سازمان فضای مجازی , کسرائی نیا سراج