به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، حسن اکبری، اظهار داشت: خشکسالی ۲۰ ساله در خراسانجنوبی اثرات نامطلوبی همچون کاهش منابع آبی، خشک شدن قناتها و چاههای آب و افزایش گستره بیابان بر جای گذاشت که سبب افزایش گرد و غبار در برخی نقاط استان شده است.
وی تأثیر خراسانجنوبی از بادهای ۱۲۰ روزه سیستان و بلوچستان را از دیگر عوامل افزایش کانونهای گرد و غبار در استان عنوان کرد و بیان داشت: ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای فعالیتهای پیشگیرانه و مقابله با پدیده گرد و غبار در استان کویری خراسانجنوبی اختصاص یافت.
مدیرکل محیط زیست خراسانجنوبی تبیین کرد: ۳۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از اعتبار اختصاص یافته، برای عملیات نهالکاری، بوتهکاری، مدیریت رواناب، نهالکاری روی مالچ، آبیاری و مراقبت نهالکاری و بوتهکاری سنواتی، احداث بادشکن، مدیریت چرا و قرق پیشبینی شده است.
اکبری افزود: ۶۱۵ میلیون تومان از این اعتبار نیز برای جهاد کشاورزی و انجام عملیات کشاورزی حفاظتی و شش میلیارد تومان برای ادارهکل حفاظت محیط زیست استان برای انجام عملیات حفاظت، قرق و مدیریت چرا، مراقبت، آبیاری، حفظ و نگهداری مراتع، تجهیز ایستگاههای پایش و آنالیز گرد و غبار اختصاص یافته است.
وی گفت: بر اساس مصوبات کارگروه مقابله با گرد و غبار استان، دستگاههای دارای اعتبار مکلف به پیگیری جذب اعتبارات برای استان و ارائه گزارش مستمر هستند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , خراسان جنوبی , گرد و غبار