معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تاکیدکرد:

نانوایان ملزم به رعایت نکات بهداشتی/محل عرضه وپخت نان ضدعفونی شود

14 اسفند 1398 ساعت 12:46

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: نانوایان ملزم به رعایت نکات بهداشتی بوده و تمام دستگاه ها و سطوح نانوایی باید با محلول های مناسب ضدعفونی شود.


به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از مهر، کامبیز مهدی‌زاده از تشدید نظارت بر نانوایی‌ها خبر داد و بیان کرد: طی هفته گذشته در نامه‌ای به دستگاه‌های مرتبط خواستار افزایش نظارت‌ها بر شرایط پخت نان و بهداشت نانوایی‌ها شده‌ایم.
وی با بیان اینکه به هیچ وجه افراد مشکوک به هر نوع بیماری نباید در نانوایی فعالیت داشته باشند، گفت: همچنین تمام دستگاه‌ها و سطوح نانوایی باید با محلول‌های مناسب ضدعفونی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه افراد در طی مدت پخت باید چندین بار دست‌ها را با مواد شوینده بشویند، افزود: استفاده از دستکش و لباس مخصوص از جمله ضروریاتی بوده که می‌طلبد مورد توجه واقع شود.
مهدی زاده با بیان اینکه افرادی که پول دریافت می‌کنند و یا کارت می‌کشند نباید با آرد، خمیر و نان سر و کار داشته باشند، افزود: متأسفانه این مورد در نانوایی‌ها کمتر مورد توجه واقع شده که باید جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه از شهروندان خواستاریم که در صورت مشاهده تخلف، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند، اظهار کرد: اولویت ما اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بوده که با سخت‌گیری بیشتری پای کار خواهیم بود.

انتهای پیام/4


کد مطلب: 25704

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/25704/نانوایان-ملزم-رعایت-نکات-بهداشتی-محل-عرضه-وپخت-نان-ضدعفونی-شود

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir