به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، مشیرالحق عابدی در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار داشت: بحث بازگشایی مجدد 11 دسته از صنوف که بهعنوان پرخطر معرفی شدهاند، در این مرحله هیچ موضوعیتی ندارد و صاحبان این حرف نمیتوانند نسبت به بازگشایی واحد صنفی خود اقدام نمایند.
وی با تأکید بر این که سیاستهای طرح فاصلهگذاری اجتماعی در ستاد ملی مدیریت کرونا مصوب و لازمالاجر میباشد، تصریح نمود: براساس این سیاستها، صاحبان حرف کمخطر از روز 23 فروردینماه، به شرط دریافت کد تأییدیه مجاز به بازگشایی واحد صنفی خود بودهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسانجنوبی با اشاره به اینکه اصناف باید با مراجعه به سایت salamat. gov. ir کد تأییدیه و گواهی سلامت لازم را برای بازگشایی واحد صنفی خود دریافت نمایند، اضافه کرد: این تأییدیه که مجوز فعالیت میباشد، باید قبل از بازگشایی واحد صنفی دریافت شود.
عابدی با تأکید بر اینکه بازرسان صمت، تعزیرات، بهداشت محیط شرایط را تحت کنترل و با واحدهای متخلف برخورد خواهد شد، تبیین کرد: رویه ما در استان اول تذکر بعد پلمپ است با این وجود از اصناف انتظار داریم به جهت حفظ سلامت مردم، تابع قانون باشند.
وی تأمین شرایط بهداشت فردی، محیط کار، شاغلین مجموعه و مشتریان از مهمترین مسائلی است که در هر واحد صنفی باید لحاظ گردد و عنوان کرد: از جمله برنامههای حمایتی دولت برای واحدهای صنفی و صنعتی متضرر از کرونا اختصاص اعتباری معادل 88 هزار میلیارد تومان است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسانجنوبی با بیان اینکه 75 هزار میلیارد تومان از این رقم در قالب وام 12 درصدی به صاحبان اصناف و واحدهای صنعتی که از کرونا متضرر شدند، پرداخت میشود، تصریح کرد: همچنین پنج هزار میلیارد تومان برای انتفاع افراد از بیمه بیکاری و هشت هزار میلیارد تومان نیز در قالب وام کمک معیشتی یک تا دو میلیون تومانی با بهره چهار درصد از طریق پایگاه رفاه ایرانیان به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
عابدی خاطرنشان کرد: به محض عملیاتی شدن این برنامه حمایتی، اداه کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به اجرای آن در استان اقدام کنند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , کرونا , خراسان جنوبی , بیرجند , اصناف