به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، علی اربابی ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به طرح استحقاقسنجی بیمهشدگان بهصورت الکترونیک، اظهار داشت: این طرح در حال حاضر یک تکلیف قانونی است و این موضوع را از ابتدای اردیبهشتماه در همه شهرهای استان اجرا میکنیم.
وی با بیان اینکه با اجرای این برنامه ضرورت استفاده از دفترچههای درمانی کمتر میشود، بیان داشت: تلاش ما بر این است که تا اوایل تیرماه بحث استحقاقسنجی الکترونیکی بیمهشدگان بهصورت کامل در مراکز سرپایی، بستری، خصوصی و دولتی خراسانجنوبی انجام شود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی تبیین کرد: تا ابتدای تیرماه در مطب پزشکان و داروخانههای استان تولید نسخه الکترونیکی انجام میشود که این امر آغازی بر کاربرد کمتر دفترچههای بیمه سلامت خواهد بود.
اربابی با اعلام اینکه 62 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، تصریح کرد: در راستای کاهش ترددهای مردم تمام دفترچههای بیمه سلامت که تاریخ اعتبار آن از اسفندماه به اتمام رسیده تا ۳۱ خردادماه تمدید شده محسوب میشود.
وی اعلام کرد: بیمه برای دهک یک تا سه رایگان، دهک چهار ۵۰ درصد هزینه بیمه و دهک بالاتر از چهار یعنی افرادی که وضعیت درآمدی خوبی دارند باید ۱۰۰ درصد هزینه بیمه را خودشان پرداخت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی اضافه کرد: تمامی خدمات مربوط به بیماران کرونا تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد و در حال حاضر مردم در تخت بیمارستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار نمیگیرند مگر آنکه گرفتار بیماری کرونا شوند.
اربابی با تأکید بر اینکه در مورد افراد مبتلا به کرونا و در مورد افراد مشکوک نیز خدمات مربوط به تشخیص و درمان مورد تعهد بیمه سلامت قرار دارد و جای نگرانی نیست، بیان داشت: سقف تأیید دارو را از شش میلیون به هشت میلیون افزایش دادهایم که افراد برای تأیید داروهای خود نیز نیاز به مراجعه حضوری نداشته باشند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هزینه خدمات تشخیص بیماران کرونایی شامل سی تی اسکن و خدمات آزمایشگاهی پرداخت میشود، عنوان کرد: از اسفندماه سال گذشته و شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از 60 میلیارد تومان به ساختار درمانی استان اعتبار تزریق شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی در خصوص بدهی بیمه سلامت به مؤسسات و مراکز درمانی استان، تشریح کرد: مطالبات سال ۹۷ بخش خصوصی از بیمه سلامت پرداخت و از مطالبات سال ۹۸ نیز به داروخانهها تا پایان آذرماه، بیمارستانهای خصوصی تا پایان آبانماه و خدمات پاراکلینیک و پزشکان تا پایان مهرماه پرداخت شده است.
اربابی ادامه داد: همچنین بدهی به بیمارستانها و مراکز درمانی بخش دولتی در سطح یک تا پایان شهریورماه ۹۸ و تا پایان اسفندماه نیز ۸۰ درصد علیالحساب پرداخت شده و در مراکز درمانی بخش دولتی دانشگاهی در سال ۹۷ از بدهی ۳۰ میلیارد تومانی مبلغ ۲۴ میلیارد تومان آن پرداخت و در سال 98 مطالبات بخش دولتی تا پایان دیماه ۷۰ درصد علیالحساب پرداخت شده است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , بیمه سلامت , خراسان جنوبی , کرونا