به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از فارس، مصطفی بهی اظهار داشت: در حال حاضر از ۳۸۰ روستای بالای ۶۰ خانوار، ۳۴۸ روستا از پوشش همراه بهرهمند شدند که این رقم با اجرای پروژههای سال ۹۹ به ۳۷۹ روستا میرسد.
وی با بیان اینکه در بخش اینترنت پرسرعت روستایی از ۹۱۸ روستای بالای ۲۰ خانوار تا پایان سال ۹۸، ۴۴۹ روستا از اینترنت پرسرعت برخوردار شدهاند، بیان داشت: امسال نیز ۱۶۲ روستا از اینترنت پرسرعت بهرهمند میشوند که در مجموع بیش از ۷۰ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پرسرعت برخوردار میشوند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی به موضوع آموزش مجازی به دانشآموزان پیرو تعطیلی مدارس و کرونا اشاره و مطرح کرد: علیرغم اینکه با شیوع ویروس کرونا بحث آموزش بهصورت مجازی انجام میشود، اما امکان بهرهمندی تمامی روستاها از اینترنت همراه در مدت زمان کوتاه ممکن نیست.
بهی اضافه کرد: اینترنت ثابت مربوط به مخابرات است و پوشش اینترنتی روستاها از نظر اقتصادی برای مخابرات مقرون به صرفه نمیباشد لذا پوشش اینترنتی روستاها در سال ۹۹ از نوع اینترنت پرسرعت بیسیم است.
وی با اشاره به اجرای طرح توسعه شبکه فیبر نوری روستایی، تبیین کرد: در سال ۹۸ جهت تقویت زیرساختهای ارتباطی روستاها، طرح اتصال روستاها به شبکه فیبر نوری اجرا شد که از ۴۰۳ کیلومتر فیبر نوری مصوب شده برای اجرا در استان، حدود ۸۰ کیلومتر اجرا و مابقی در سال ۹۹ بهرهبرداری میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسانجنوبی به شیوع کرونا و افزایش تقاضای مردمی برای اینترنت اشاره کرد و گفت: تقاضای استفاده از اینترنت با شیوع ویروس کرونا در استان بالا رفت و در زمانهای پیک مشترکین برای اتصال به شبکه با مشکل مواجه شدند که با تمهیدات صورت گرفته در حال حاضر مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
بهی از هوشمندسازی ۴۵۰ مدرسه استان تا پایان اردیبهشتماه امسال خبر داد و تصریح کرد: یک هزار و ۲۵۵ مدرسه روستایی درطرح هوشمندسازی مدارس منظور شده که تا پایان اردیبهشتماه ۴۵۰ روستا با اتصال به شبکه ملی اطلاعات هوشمند میشوند.
وی ادامه داد: تاکنون عملیات اتصال ۲۵۹ مدرسه به شبکه تکمیل شده و مابقی مدارس نیز تا ۲۷ اردیبهشتماه از این سرویس بهرهمند خواهند شد.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , مدرسه هوشمند , خراسان جنوبی , مخابرات , اینترنت