چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۴
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری:

موانع موجود در بهره‌گیری از اقامه نماز جماعت دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی حذف شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: برپایی نماز در دستگاه‌های اجرایی به راندمان کاری و رسیدن به اهداف سازمانی کمک شایان توجهی می‌کند، بنابراین موانع موجود در بهره‌گیری از اقامه نماز جماعت در دستگاه های اجرایی باید حذف شود.
موانع موجود در بهره‌گیری از اقامه نماز جماعت دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی حذف شود
 
به گزارش گروه سیاسی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، ناصرخوش خبر اظهار داشت: سال گذشته نیز تمام تلاش براین موضوع بود و با حرکت های خوبی که شکل گرفت به ویژه در حوزه آموزش و پرورش، برنامه های اثر بخشی انجام شد اما برنامه های مؤثرتر در این کار نیاز به آسیب شناسی بیشتر دارد. 
وی با بیان اینکه آسیب‌ها و تحلیل‌هایی که متوجه بحث اقامه نماز است باید در همان نقطه و مسیر مرتبط چاره اندیشی شود گفت: چنانچه دستگاهی در اجرای برنامه های مربوط به نماز موفق بوده، این تجربه و توفیق باید به عنوان الگویی برای دیگر  ارگان ها لحاظ گردد.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی به ارزیابی دستگاه ها در زمینه اقامه نماز اشاره کرد وافزود: ارزیابی نماز یک ضعف است چرا که نماز باید ما را ارزیابی کند نه اینکه ما دنبال ارزیابی نماز در دستگاه‌های اجرایی باشیم.
 خوش خبر با اشاره به وجود فضای مورد نیاز برای نمازخانه در همه ادارات تصریح کرد: آن چه مهم است، این است که نمازخانه های ادارات باید شرایط مطلوبی داشته باشند. 
وی بیان کرد: وضعیت مطلوب نمازخانه‌های ادارات در استان مورد تقدیر قرار می‌گیرد و روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی هم می توانند در این زمینه اقدامات مؤثری داشته باشند. 

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر شرایط خاص برخی دستگاه ها به جهت جامعه هدفی که دارند، آموزش و پرورش، یکی از این حوزه هاست، گفت: آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‌های فرهنگی در ارائه گفتمان‌های باور به نماز به شکلی که نسل جوان را مجذوب تر نماید، مسئولیت ویژه ای دارند.

خوش خبر، تولید محتوا برای نماز را مهم خواند و اظهار داشت: در حوزه پرورشی هم آموزش و پرورش می‌تواند با کمک فضای مجازی برای دانش آموزان در حوزه نماز تولید محتواهای مناسبی داشته باشد.
وی گفت: علاوه بر محتواهای مجازی، فضای نمازخانه ای هم در ترغیب جوانان به نماز مؤثر است بنابراین  جانمایی فضاهای نمازخانه‌ای در ساخت و سازهای جدید آموزش و پرورش باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. 
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی اظهارکرد: موضوع بهینه سازی نمازخانه ها در پادگان‌ها، کانون‌های کارگری و دیگر فضاهای جمعیتی هم باید در اولویت برنامه ها باشد. 
وی به وضعیت نمازخانه های بین راهی استان هم اشاره کرد و گفت: برای شناسایی مشکلات موجود و حل آنها باید از ظرفیت فرمانداری‌ها هم استفاده کرد. 

خوش خبر از تأثیر شرایط کرونایی بر همه ابعاد زندگی و به ویژه در اقامه نماز جماعت گفت و ضمن مطلوب خواندن همراهی مردم در
مراسم شب‌های قدر عنوان کرد: در حال حاضر  باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جزوی از سبک زندگی خود بدانیم و ناگزیر هستیم همچنان با رعایت نکات بهداشتی به زندگی روزمره ادامه دهیم چون هنوز نمی‌دانیم کرونا تا چه زمانی باقی خواهد ماند. 

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان جنوبی تأکید کرد: این موضوع در برنامه ریزی ها برای اقامه نماز جماعت در شرایط موجود هم باید مدنظر قرار گیرد. 

 ارایه برنامه‌های روز اقامه نماز به کارشناسان دستگاه‌های اجرایی برای عملیاتی شدن بهتر، بهره گیری از ظرفیت خیران در راستای ساخت سالن چند منظوره و نمازخانه در مدارس، توجه بیشتر مدیران به شرکت در نماز جماعت ادارات، تقدیر از فعالان حوزه نماز، تاکید بر اهمیت نماز از سوی مبلغان و  توجه بیشتر به نمازخانه‌های بین راهی  از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود که مورد تأکید اعضا قرار گرفت.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۶۳۱۵
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , نماز جماعت , خراسان جنوبی