راهکارهای بهبود سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی چیست؟

8 خرداد 1399 ساعت 21:46

مدیرکل اقتصاد دارایی خراسان جنوبی با بیان اینکه کمبود زیرساخت‌ها از جمله راه آهن و بزرگراه در استان وجود دارد گفت: معرفی توانمندی‌های استان از جمله راهکارهای بهبود سرمایه گذاری در استان است.


به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، عیسی جعفری‌گیو با اشاره به فروش سهام عدالت اظهار داشت: افراد می‌توانند تا 13 خردادماه 30 درصد سهام‌شان را به فروش برسانند و افرادی که وارد بورس شدند ماباقی سبد سهام عدالتشان در پرتفوی بورسشان نشان داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه ارزش هر یک میلیون تومان سهام عدالت تا چند روز اخیر به 16 میلیون تومان رسیده است گفت: ارزش سهام عدالت در آینده افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مردم نیز در خرید صندوق‌های دولتی که به تازگی وارد بازار شده سرمایه گذاری کنند افزود: در آینده نیز 2 صندوق جدید دولتی وارد بازار بورس خواهد شد.

جعفری ادامه داد: فروش سهام مردم در شعب منتخب سهام عدالت از 6 خردادماه آغاز شده و تا 13 خردادماه ادامه خواهد داشت.
وی در پاسخ به موانع سرمایه‌گذاری در استان بیان کرد: با توجه به اینکه استان خراسان جنوبی جزو استان‌­های کمتر توسعه یافته و کم برخوردار کشور است وجود چالش­ها و موانع سرمایه­‌گذاری در استان باعث عدم رغبت فعالان اقتصادی به سرمایه گذاری در استان می‌شود. در حال حاضر بی ثباتی سیاست‌ها، وضع قوانین و مقررات بدون توجه به شرایط روز اقتصادی و شرایط اقلیمی و بومی مناطق کشور به عنوان مانع شروع سرمایه گذاری و فعالیت‌های کسب و کار است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی افزود: یکی از مشکلات اساسی حوزه سرمایه گذاری استان کمبود زیرساخت­‌های لازم از جمله راه آهن، بزرگراه و همچنین پروژه‌های آبرسانی برای اجرای طرح‌های بزرگ سرمایه گذاری در استان، کمبود زیرساخت‌های آب، برق و گاز در تعدادی از شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان است.
وی عنوان کرد: عدم وجود و استقرار واحدهای بزرگ و مادر صنعتی و معدنی در استان و همچنین دوری از مرکز و قطب‌های صنعتی کشور از دیگر دلایل عدم توسعه سرمایه گذاری در استان است.

جعفری‌گیو تصریح کرد: تعدد مراجع و دستگاه‌های صادر کننده مجوزهای کسب و کار در استان، وجود کمیته‌های موازی و زائد مرتبط با مسائل سرمایه گذاری در درون دستگاه‌های اجرایی و طولانی بودن فرآیند صدور مجوز پروژه‌های سرمایه گذاری نیز موجب دلسردی متقاضیان سرمایه گذاری می‌شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی اظهار داشت: عدم امکان استفاده مناسب و آسان واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه گذاری استان از منابع صندوق توسعه ملی و عدم وجود اختیارات کامل برای بررسی طرح‌های اقتصادی در بانک‌های استان از دیگر موانع پیش روی سرمایه گذاران است.
وی گفت: از جمله راهکارهای بهبود سرمایه گذاری در استان می‌توان به ایجاد زیرساخت‌ها و مشوق‌های سرمایه گذاری در جهت حمایت از سرمایه گذاران، اصلاح فرآیندهای اداری و قوانین و مقررات مخل کسب و کار در بخش‌های اقتصادی استان، استقرار کامل سامانه‌های یکپارچه مجوزها و استعلامات در استان و عمل مسئولان استانی و ملی به وعده‌های داده شده اشاره کرد.

جعفری‌گیو افزود: به منظور جذب سرمایه گذاران خارجی، اقداماتی از قبیل معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری استان، انجام هماهنگی‌های لازم در زمینه تسریع در صدور استعلامات و مجوزهای مربوطه از طریق نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در مرکز، برگزاری جلسات و انجام مکاتبه با دستگاه‌های اجرایی به منظور رفع موانع و مشکلات پیش روی پروژه‌ها و نظارت بر اجرای پروژه‌های سرمایه گذاری توسط مرکز خدمات سرمایه گذاری استان انجام می‌شود.

انتهای پیام/4


کد مطلب: 26420

آدرس مطلب: http://www.KhorasanTime.ir/fa/doc/news/26420/راهکارهای-بهبود-سرمایه-گذاری-خراسان-جنوبی-چیست

خراسان تایم
  http://www.KhorasanTime.ir