۱۵ هزار تن گندم از کشاورزان در خراسان جنوبی خرید تضمینی میشود
18 خرداد 1399 ساعت 23:06
مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان جنوبی با بیان اینکه خرید تضمینی گندم از اول خرداد ماه در استان آغاز شده و تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن گندم خریداری شده است گفت: پیش بینی میشود امسال ۱۵ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شود.
به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، بارشهای خوب ابتدای سال خبر از سالی پر بار برای کشاورزانی داشت که طعم 18 سال خشکسالی را چشیده و حال نوبت برداشت محصولاتی است که با دستان خود آنها را کشت و کار کردند.
کافی است سری به مزارع طلایی گندم در جای جای خراسان جنوبی بزنید، این روزها ارمغان برداشت خوشههای طلایی گندم آغاز شده تا کشاورزان با دروکردن گندمها خرمنهای برکت را برای یک سال خود ذخیره کنند.
آنچه این روزها مسئولان از کشاورزان میخواهند این است که مانند هر سال به مراکز خرید گندم اعتماد کرده و برای آنکه دسترنج طلایی خود را بچشند و دست دلالان را کوتاه کنند، گندم تولیدی خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل دهند.
رئیس سازمان تعاون روستایی استان در گفتگو با خبرنگار تسنیم از آغاز فصل خرید گندم از اول خردادماه در خراسان جنوبی خبر داد و اظهار داشت: پیش بینی میشود امسال 15 هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شود.
ضیائیان احمدی با بیان اینکه گندمی که برای فروش به مراکز خرید تحویل داده میشود توسط عامل تشخیص ارزیابی و نمونه برداری میشود تا طبق کیفیت محصول قیمت گذاری شود گفت: گندم گاهی دچار آفت غیر مفید و گاهی آفت بی ضرر میشود و بر همین اساس بعد از نمونه برداری قیمت گندم خریداری شده حساب میشود که قیمت پایه در استان دو هزار و 500 تومان است.
وی از افزایش 43درصدی قیمت گندم امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و بیان کرد: 16 مرکز خرید در 11 شهرستان زیر نظر تعاون روستایی کار خرید تضمینی گندم از کشاورزان را بر عهده دارند.
رئیس سازمان تعاون روستایی خراسان جنوبی گفت: خرید گندم از کشاورزان تا پایان شهریور ادامه دارد و کشاورزان نگرانی برای پرداخت بهای گندم تحویلی به مراکز خرید نداشته باشند چرا که اسامی کشاورزان در پایان هر روز به بانک عامل ارسال و بهای گندم خریداری شده از کشاورزان حداکثر ظرف مدت یک هفت به حساب کشاورز واریز میشود.
ضیائیان احمدی با بیان اینکه محصول جو نیز به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری میشود اما به دلیل بالا بودن قیمت جو کشاورزان ترجیح میدهند محصول خود را به صورت توافقی به فروش برسانند.
انتهای پیام/4
کد مطلب: 26516