به گزارش گروه اجتماعی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمود چاوشان اظهار داشت: در حال حاضر ۸۰۰ خیر مدرسهساز در استان فعالیت دارند که ۶۵۰ خیر حقیقی و مابقی حقوقی هستند.
وی از وجود ۳۶۶ کلاس درس دو نوبته در بیرجند خبر داد و افزود: با کمبود ۲۴۰ کلاس درس مواجهایم و ۱۳ درصد کلاسهای درس مدارس خراسانجنوبی تخریبی و ۴۵ درصد هم نیازمند مقاومسازی است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی با بیان اینکه میانگین سالانه تعهد خیرین مدرسهساز در استان خراسانجنوبی ۲۴ میلیارد تومان است، بیان داشت: از سال ۸۴ همزمان با مستقل شدن استان تاکنون خیرین مدرسهساز بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان تعهد داشتهاند که بالای ۷۰ درصد آن محقق شده است.
چاوشان با اعلام اینکه بیش از ۵۰ درصد مدارس در حال ساخت با مشارکت خیران احداث میشود، تصریح کرد: در سال جاری ۹۹ باب مدرسه در سطح استان احداث میشود که از این تعداد ۹۲ باب مدرسه با مشارکت خیران خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری جهش مدرسهسازی را با کمک خیرین در خراسانجنوبی خواهیم داشت و پیشبینی میشود ۱۰۰ میلیارد تومان برای اجرا و تکمیل این پروژههای مدرسهسازی در سطح استان هزینه شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسانجنوبی عنوان کرد: براساس ماده ۶۳ قانون ششم توسعه کشور سهم اعتباری دولت در اجرای طرحهای مشارکتی مدرسهسازی ۷۰ درصد است که در همین راستا مشارکت خیرین در تکمیل پروژههای دولتی به میزان ۳۰ درصد موجب نامگذاری مدرسه تکمیل شده با نظر خیر مربوط خواهد بود.
چاوشان یکی از راههای نگهداشت خیرین را به ثمر رساندن پروژهها در حداقل زمان ممکن دانست و مطرح کرد: سال گذشته دولت یک هزار میلیارد تومان به مدارس خیرساز کمک کرده که این مبلغ در سال جاری به سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , خراسان جنوبی , خیران مدرسه ساز , سربیشه