سه شنبه ۳ تير ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۰

یارانه سود تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان جنوبی پرداخت می‌شود

معاون استاندار خراسان جنوبی از پرداخت ۲ تا ۵ درصد یارانه سود تسهیلات به واحدهای تولیدی استان خبر داد و گفت: رقم یارانه پرداختی به واحدهای صنعتی بزرگ ۲ درصد، واحدهای صنعتی متوسط ۳ درصد و واحدهای صنعتی کوچک ۵ درصد بوده است.
یارانه سود تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان جنوبی پرداخت می‌شود
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، مشیرالحق عابدی ظهر امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار داشت: در راستای تخصیص یارانه سود کارمزد به واحدهای صنعتی موضوع بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 97، مبلغ یک میلیارد و 440 میلیون تومان در قالب کمک‌های فنی اعتباری به واحدهای صنعتی استان تزریق شد.
وی با اشاره به اینکه این رقم به 16 واحد صنعتی تخصیص یافته است گفت: 9 واحد صنعتی کوچک، 5 واحد صنعتی متوسط و 2 واحد صنعتی بزرگ استان از این تسهیلات برخوردار شدند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی افزود: در سال 98 از محل اعتبارات سهم بانکها، تبصره 18، رونق تولید، اشتغال روستایی و سرمایه در گردش، بیش از 400 میلیارد تومان به واحدهای صنعتی متقاضی تخصیص یافته است.

عابدی ادامه داد: این رقم به نسبت مدت مشابه سال 97، رشد 100 درصدی داشته است.
وی در زمینه ملاک تخصیص اعتبار به واحدهای متقاضی گفت: درخواست‌های مرتبط با واحدهای متقاضی بعد از طرح در کمیته تسهیلات و انجام بررسی‌های کارشناسی در فهرست دریافت تسهیلات قرار می‌گیرند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، دفتر جذب و سرمایه گذاری
استانداری، بانک صنعت و معدن، شرکت شهرک‌های صنعتی و اتاق بازرگانی، اعضای کمیته تسهیلات استان است.

عابدی از پرداخت یارانه سود تسهیلات به واحدهای تولیدی خبر داد و اظهار داشت: در این زمینه به برخی واحدهای صنعتی استان 2 تا 5 درصد یارانه سود تسهیلات پرداخت شده است.
وی ادامه داد: رقم یارانه پرداختی به واحدهای صنعتی بزرگ 2 درصد، واحدهای صنعتی متوسط 3 درصد و واحدهای صنعتی کوچک 5 درصد بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی از پرداخت 2 درصد مازاد بر این رقم به واحدهای صنعتی که در ایام کرونا آسیب دیده‌اند نیز خبر داد و یادآور شد: هدف از بررسی طرحها در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان ایجاد اشتغال پایدار، افزایش ظرفیت تولید، تثبیت آمار تولید در سامانه بهین یاب و کمک به تأمین اقلام مورد نیاز استان در شرایط کرونا است.

عابدی افزود: مسایل و مشکلات مربوط به واحدهای صنعتی مشکل دار بعد از طرح در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مورد بررسی قرار میگیرند و در راستای رفع معضلات موجود تصمیماتی اتخاذ می‌شود که تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه چنانچه منجر به اجرا نشوند موضوع جهت بررسی نهایی به کارگروه ملی ابلاغ می‌شود.

ظرفیت‌های بالقوه خراسان جنوبی فرصت‌های بسیار خوبی برای رشد و توسعه استان است
استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: برخی داشته‌های این استان بین المللی بوده و کافی است دیگر استانها و حتی خارجی‌ها آن را بشناسند.

محمدصادق معتمدیان بیان کرد: اگر خراسان جنوبی بتواند داشته‌های ارزنده خود را به خوبی معرفی کند، محرومیت قیچی می‌شود و موتور توسعه استان، سرعت می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه دغدغه‌اش تنها محرومیت استان نیست تصریح کرد: معتقدم خراسان جنوبی لای دو لبه قیچی گرفتار شده و این توان استان را گرفته است. 

استاندار خراسان جنوبی افزود: یک لبه این قیچی، بد معرفی شدن استان است و لبه دیگر کمبودها و نبود زیرساخت ‌هاست که باید برطرف شود.
معتمدیان با تأکید بر اینکه استان از محرومیت کمتر ضربه می‌خورد تا ناشناخته بودن گفت:  بر اساس یک اشتباه، آن چه تاکنون از استان خراسان جنوبی معرفی شده، کمبودها و کاستی‌هاست در حالی که ظرفیت‌های بالقوه این منطقه، فرصت‌های بسیار خوبی برای رشد و توسعه است.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: ظرفیت‌های کشاورزی و محصولات استراتژیک، ذخایر معدنی و تنوع کانی‌ها، جاذبه‌های گردشگری و آثار تاریخی متنوع، وجود اقلیم متنوع و همجواری دشت و کویر از  پتانسیل‌های منحصر به فردی است که می‌توانند زمینه ساز توسعه برای استان باشند.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۶۶۷۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , تسهیلات , تولید , خراسان جنوبی , اشتغال , یارانه